Omschrijving

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een groot complex huis met een diversiteit van zorg en hulpvragen. Berkenstede behoort ook bij een van de vier grote Cordaan locaties tot Leerhuis. Op deze locaties wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en wil je graag in Berkenstede werken? Wij horen graag van je.

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je:

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 min. €2.068,- en max. €3.060,- bruto per maand;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Waar ga je werken?
Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vindt je een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Omringd liggen de verschillende afdelingen.

De afdeling de Bomentoren is de grootste toren en bestaat uit 8 etages waar 85 bewoners wonen. Er wordt zorg verleend aan een grote groep bewoners met verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel 21, verzorgingshuis bewoners (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De voormalige verzorgingshuiszorg ontwikkelt zich steeds meer naar verpleeghuiszorg.

Faunatoren 1 t/m 3 bieden zorg aan een psychogeriatrische doelgroep, er wonen 12 cliënten op een etage. De cliënten hebben een eigen kamer en delen samen met een ander cliënt het sanitair. Op iedere etage zijn twee gezamenlijke huiskamers.

Fauna 4/5 bestaat uit twee etages, een PG afdeling (besloten woonafdeling) en een ELV cognitieve afdeling. De ELV cognitief biedt kortdurende opnames voor cliënten met een cognitief probleem. Hier wordt ingezet op de eigen regie van de cliënt en terugkeer naar huis.

De Bloementoren bestaat uit 3 etages, twee daarvan zijn een somatische afdeling. De andere verdieping betreft ELV somatiek.

Vereisten

Enthousiast?
Houd jij van variatie, kan je goed uit de voeten met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Sta je er voor open om te werken met verschillende culturen, functie niveaus en leeftijden? Reageer direct en laat je motivatie en cv achter! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Ger Rennen (locatiemanager) via 06-11377003.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature