Verzorgende IG – Beth Shalom

Omschrijving

Verzorgende IG met ambitie en ontwikkelingswensen gezocht voor Beth Shalom

Voor onze locatie Beth Shalom in Buitenveldert zijn wij op zoek naar een kanjers van verzorgende IG'ers voor onze somatiek afdeling. We staan voor de uitdaging om deze afdeling om te vormen van verzorgingshuiszorg naar verpleeghuiszorg.

Wat ga je doen?
Dat je zorg gaat leveren aan een kwetsbare doelgroep weet je natuurlijk al. Jouw expertise als verzorgende IG ga je inzetten in de directe zorg, maar ook in de coördinatie van zorg op de afdeling. Je verricht de nodige verpleegtechnische handelingen en verzorgt ook de maaltijden. Daarnaast vind je het leuk een bijdrage te leveren aan je collega’s om beter te worden in ons mooie vak. Dit doe je door middel van een pro-actieve opstelling, door het nemen van initiatief om de zorg- en dienstverlening te verbeteren. Samen met de zorgvrager en familie werk je samen in het zorgproces om de kwaliteit van zorg zo goed als mogelijk af te stemmen. Je doet dit samen met een enthousiast en kundig multidisciplinair team. Als je wilt is geen dag hetzelfde en mag je ondernemend zijn en meebeslissen. Vanzelfsprekend gaan we je uitdagen om nog beter te worden in jouw vak en hebben we een groot scala aan opleidingsmogelijkheden via onze Cordaan Academie!


Waar ga je werken?
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Ons team is multicultureel. De bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.

Vereisten

Wie ben je?
Je bent trots op je vak je staat open om met en van elkaar te leren. Je gaat samen met jouw collega's voor kwaliteit van zorg. Verder ben je:

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • In staat het zorgproces te regisseren;
 • Iemand die initiatief durft te nemen, met verbetervoorstellen komt en doorzettingsvermogen heeft;
 • Iemand die bijdraagt aan verbinding binnen een zorgteam door heldere communicatie, initiatief, samenwerking en humor;
 • Geïnteresseerd in het Joodse geloof is een pré.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.


Enthousiast?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden! Je kunt direct online solliciteren, mocht je wat meer willen weten over de vacature neem dan gerust contact op met René le Mair (Teammanager Beth Shalom) via 06-39005916.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.