Omschrijving

Ben jij een verzorgende IG met een talent voor observeren? Kunnen zien wat de bewoner nodig heeft behalve de dagelijkse zorg? De verzorgende IG die even mee danst als je hoort dat een bewoner muziek aan heeft staan? Maar ook de professional die met mede collega’s de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau tilt? Dan is Beth Shalom, een locatie van Cordaan, opzoek naar jou! Én jij naar Cordaan, want wist je dat Cordaan een Verzorgende IG hoger inschaalt dan het landelijk gemiddeld? Lees snel verder en solliciteer onderaan via de sollicitatieknop.

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende (leer)omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een baan binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te worden. Daarnaast krijg je:

 •  Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 (min. €2.068,- en max. €3.060- bruto per maand obv 36uur);
 • Een contract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde volgens CAO VVT ( o.a. Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris; reiskosten vergoeding en een goede pensioenregeling);
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties;
 • Bij Cordaan blijf je leren en ontwikkelen voor de cliënt, voor jezelf en voor onze toekomst. Daarvoor bieden wij diverse scholings- en ontwikkelmogelijkheden aan.

Wie ben jij?
Ben jij verzorgende IG en gaat jou hart sneller kloppen door het werken met ouderen met een zorgbehoefte en wil je graag werken op een bijzondere locatie? Dan ben je van harte welkom bij Beth Shalom. Je kan zowel fulltime als parttime werken op onze somatische- als psychogeriatrische afdeling.

Jij bent:

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • In staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
 • Het zonnetje in huis, de verzorgende IG die tijd neemt voor een praatje tussendoor en de medewerker die zelf een grote bijdrage levert aan het werkplezier van jezelf en je collega’s;
 • Iemand die stevig in zijn schoenen staat, je bent ondernemend, flexibel en inventief;
 • In staat jezelf uit te dagen om actief mee te denken;
 • Voelt nieuwe ontwikkelingen goed aan;
 • Iemand die zijn werk een extra dimensie geeft door je te verdiepen in de Joodse gebruiken en cultuur en deze mee te beleven met de bewoners;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Denk jij dat zorg anders en beter kan? Dan dagen wij jou uit om dit bespreekbaar te maken en toe te passen!

Vereisten

Waar ga je werken?
Warmte, veiligheid en geborgenheid is waar Beth Shalom voor staat. Dit proberen we samen met alle medewerkers met plezier vorm te geven. De joodse identiteit is goed zichtbaar bij ons op de locatie. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Gelukkig maar! Want die dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten! Beth Shalom heeft een koosjere keuken waarin elke dag verse maaltijden volgens de joodse voedingsvoorschriften worden bereid.

Het is een aanvulling op je functie als verzorgende IG om deel van dit bijzondere zorgcentrum uit te mogen maken. Bij Beth shalom zijn wij altijd opzoek naar medewerkers die het interessant vinden om de uitdaging aan te gaan. Samen te kijken naar wat er en anders en beter kan, als team, in de dagelijkse zorg maar ook persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom zetten we daar stevig op in.

Bij Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over 4 etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen de muren van het woonzorgcentrum is er een ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd.

Enthousiast?
Dat snappen wij! Kom in beweging (net als ons, zie onderstaand filmpje) en solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Marion Hoitink (Locatiemanager Beth Shalom). Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Esther Elfering (recruiter) via 0611714526 of eelfering@cordaan.nl.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature