Omschrijving

"In de zorg is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag." Ben jij verzorgende IG en lijkt het je leuk om transmuraal (zowel in de thuiszorg als in het woon- en zorgcentrum van De Marke De Meenthoek) te werken in Huizen? Dan horen wij graag van je.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan waarbij je zowel in de thuiszorg als in ons woon- en zorgcentrum kan werken. Heb je thuis een gezin of andere verplichtingen? We bieden kortere diensten aan van 4 á 5 uur in de ochtend of in de avond. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (16 tot 24 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.068,- en max. €3.060,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Tegemoetkoming in de reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan. 

Bij Cordaan krijgt iedereen de kans om tot bloei te komen. Ben je onder de 40? Sluit je dan aan bij Jong Cordaan, dé club die jongere medewerkers bij Cordaan een stem geeft. Zo mag je bijvoorbeeld meedenken over actuele thema’s. En met de uitkomsten gaat Cordaan echt aan de slag. Ook organiseert Jong Cordaan regelmatig gezellige netwerkborrels waar je andere young professionals kunt ontmoeten.

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG;
 • Aantal uren in overleg (rooster zal vallen binnen schooltijden indien nodig);
 • Je hebt ervaring met ADL-ondersteuning en affiniteit met ouderen;
 • Je beschikt over een fiets en weet je de weg te vinden in Huizen;
 • Je bent flexibel inzetbaar (zowel doordeweeks, in het weekend als op feestdagen).

Vereisten

Waar ga je werken?
Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Zorg in de Wijk biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, ondersteunende begeleiding, nacht- en waakzorg. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG in de thuiszorg bij Cordaan ben jij samen met een klein ervaren team verantwoordelijk voor de zorg in Huizen. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden en medicijnen toedienen bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging.

In het woon- en zorgcentrum maak je het verschil in het dagelijks leven van onze bewoners. Dit doe je door veranderingen in de gezondheid van jouw bewoners tijdig te signaleren en hierop adequaat te reageren. Je verricht verpleegtechnische handelingen zoals injecteren en het inbrengen van een katheter. Je geeft de bewoners de aandacht die zij verdienen, waarbij je streeft naar het behoud van zelfstandigheid.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319.

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of
eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de
mogelijkheden met elkaar.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature