Verzorgende IG - De Gooyer

Omschrijving

Voor onze locatie De Gooyer aan de Dappermarkt in Amsterdam Oost zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met hart voor de ouderenzorg. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en lijkt het jou leuk om te werken op een gezellige locatie in een van de leukste buurten van Amsterdam? Wij horen graag van je!

 

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional in De Gooyer maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van dit bijzondere huis. Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij Cordaan streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Vanuit jouw functie draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires.

 

Waar ga je werken?
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken! Je gaat werken op de afdeling psychogeriatrie en we zoeken collega's die alle diensten kunnen draaien.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG
 • Je bent stressbestendig en neemt initiatief
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt ervaring met somatiek en/of psychogeriatrie

Daarnaast ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werk je graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners.

 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en
zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (24 tot 28 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Een goede pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Adrie Jansen (teammanager) via 06-39189115.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.