Omschrijving

Voor onze locatie De Gooyer aan de Dappermarkt in Amsterdam Oost zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met hart voor de ouderenzorg. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en lijkt het jou leuk om te werken op een gezellige locatie in een van de leukste buurten van Amsterdam? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;

Wie ben jij?
Je bent gediplomeerd verzorgende IG en kijkt er naar uit om op een gezellige locatie te werken midden op de Dappermarkt. Je hebt uiteraard affiniteit met PG en somatiek en weet dat onregelmatig werken bij je functie hoort! Daarnaast ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werk je graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners.

  Vereisten

  Waar ga je werken?
  Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken! Je gaat werken op de afdeling psychogeriatrie en we zoeken collega's die alle diensten kunnen draaien.

  Wat ga je doen?

  Als verzorgende IG in De Gooyer maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van dit bijzondere huis. Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij Cordaan streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Vanuit jouw functie draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires. 

  Enthousiast?
  Solliciteer dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Adrie Jansen (teammanager) via 06-39189115.

  Sollicitatieprocedure
  Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature