Omschrijving

Kan jij niet kiezen op welke afdeling je liever wilt werken en werk je graag met meerdere doelgroepen (PG en somatiek)? Combineren is mogelijk! Zowel woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek als onze thuiszorg in Huizen zoekt een gediplomeerd verzorgende IG (uren in overleg).
Nieuwsgierig geworden?
Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Wat krijg je van ons?

Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je Verzorgende IG en straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! Naast scholingsmogelijkheden bieden we je:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Uren in overleg, vanaf 4 uur tot 8 uurs diensten;
 • Salaris conform CAO VVT, verzorgende IG in FWG 40 min. €2.068,- en max. €3.060,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben je?
Ben jij verzorgende IG en heb je kennis van PG of somatiek of heb je ervaring in de thuiszorg? Dan ben je van harte welkom, verder ben je:

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Heb je affiniteit met de ouderenzorg (specifiek met PG of somatiek);
 • Je bent flexibel inzetbaar. Wisselende diensten. Gaat je voorkeur uit naar kortere diensten? Ook daar staan we open voor; 
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;

Vereisten

Waar ga je werken?
De Marke De Meenthoek is een woon- en zorgcentrum van Cordaan. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad en omgeving. Cordaan heeft een geschiedenis van meer dan 300 jaar en is ontstaan uit een fusie van de Verenigde Amstelhuizen en IJlanden. Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken. Dat doen we met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties.
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Cordaan is ook een van de grootste thuiszorg aanbieders. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Zorg in de Wijk biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, ondersteunende
begeleiding, nacht- en waakzorg. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een
organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG in De Marke De Meenthoek maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van deze bijzondere locatie. Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. In jouw functie als verzorgende IG probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Je creëert een werkwijze die voorziet in zowel een huiselijke sfeer op afdeling als in een deskundige zorgverlening aan onze cliënten. We zijn bezig met het vormgeven van belevingsgerichte zorg en het beter in positie brengen van EVV-groepjes waarin medewerkers van alle niveaus participeren. Een interessante ontwikkeling waar jij deel van mag uitmaken!

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen over de PG afdeling kun je contact opnemen met Leo Polak via lpolak@cordaan.nl. Voor somatiek en thuiszorg met Michelle Stolp via mstolp@cordaan.nl. 

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met elkaar.

Sollicitatieprocedure

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature