Verzorgende IG - De Marke De Meenthoek

Omschrijving

Voor onze locatie De Marke De Meenthoek in Huizen zijn wij voor diverse afdelingen op zoek naar enthousiaste collega’s in de zorg! Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en nieuwsgierig? Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Wat krijg je van ons?
Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je Verzorgende IG en straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! Naast scholingsmogelijkheden bieden we je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben je?
Ben jij verzorgende IG en heb je kennis van PG, Somatiek of Visio? Dan ben je van harte welkom, verder ben je:

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Heb je affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;

Vereisten

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG in De Marke De Meenthoek maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van deze bijzondere locatie. Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. In jouw functie als verzorgende IG probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij De Marke De Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Maar de strijd tegen het coronavirus heeft ook bij ons grote invloed op het leven en werken. Hoeveel moeilijke momenten deze crisis ook met zich meebrengt, er ontstaan aan de andere kant ook heel mooie initiatieven. Midden in de coronacrisis is het ons gelukt om naasten ondanks alle restricties de kans te geven even heel dicht bij elkaar te komen. Dit gebeurt in een aangepaste container, een bijzondere plek waar bewoners en familie elkaar kunnen ontmoeten. Benieuwd naar het krantenartikel? Klik op de link: Een warm weerzien in de container

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager PG) via 06-27744614 of Erna Knecht (teammanager Somatiek/Visio) via 06-25688214.
 

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen.
 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature