Omschrijving

Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost en is al meer dan 35 jaar een begrip. Als gevolg van een interne verhuizing kunnen de bestaande WLZ-afdelingen uitbreiden. Voor zowel de somatiek als de PG afdeling zoeken wij een gediplomeerd verzorgende IG.
Voor deze nieuwe afdelingen in Eben Haëzer zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van de zorg en een zinvolle dag. Gastvrijheid staat in Eben Haëzer hoog in het vaandel. Wil jij meehelpen aan het vormen van een nieuw team, onze bewoners vanaf het begin welkom heten en kijk je er naar uit om samen er iets moois van te maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Nieuwsgierig? Je kunt altijd een paar uurtjes met ons meelopen om te kijken of er een klik is!

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je;

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT. Verzorgende IG in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Ben jij gediplomeerd verzorgende IG. Dan ben je van harte welkom bij Eben Haëzer! Verder ben je iemand die graag meehelpt aan het vormen van een nieuw team en er naar uit kijkt om samen er iets moois van te maken. Je hebt een positieve instelling, denkt in mogelijkheden en bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënt en wordt hier zelf ook blij van. Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en/of PG en samen kijken we op welke afdeling jij het beste past.

Vereisten

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Karin Kraanen (teammanager) via 06-46748994. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Solliciteren kan tot en met 29 juni 2021. 

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature