Verzorgende IG - Eerstelijnsverblijf

Omschrijving

Voor onze locatie Berkenstede in Diemen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor onze woonafdeling: ELV cognitief en somatiek Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007, en max. €2.971,- bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Klantgericht, bent zelfstandig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen;
 • Je bent deskundig en hebt inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen;
 • Jij levert een bijdrage aan het zorgdossier en zorgplan;
 • Je kennis en ervaring draag je graag over aan leerlingen en stagiaires.

Vereisten

Waar ga je werken?

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens. De afdeling genaamd Bloementoren heeft twee afdelingen langdurig verblijf, Somatiek en ELV cognitief. De ELV cognitief betreft een nieuw geopende afdeling binnen Cordaan die kortdurende opnames voor mensen met een cognitief probleem biedt. Hier wordt ingezet op het wonen en de eigen regie van de cliënt, dit staat hoog in het vaandel hoe klein dit soms ook lijkt. Op de afdeling wordt erop ingezet dat de cliënten zichzelf weer leren redden, de cliënten verblijven 12 weken op de ELV. Hierna wordt er multidisciplinair bekeken of degene weer naar huis kan.


Wat ga je doen?
Als verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de cliënten. Je werkt vanuit een persoonsgerichte benadering, aangezien wij vinden dat iedere cliënt uniek is en iedere cliënt eigen behoeftes heeft. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden- en risicovolle handelingen passend bij je functie. In het contact met het netwerk van de cliënten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar de functie van Verpleegkundige en/of persoonlijk begeleider, je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je Verzorgende. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan!


Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marjolijn van der Wal (teammanager) via 06-30330797. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature