Verzorgende IG en Verpleegkundige - Eben Haëzer - Zorgintensief

Omschrijving

Wil jij graag werken op een zeer leerzame afdeling, ben je ambitieus en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Kom dan werken als verzorgende IG of verpleegkundige op de afdeling Zorgintensief in het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost. 


Wat ga je doen? 

Als verzorgende IG of verpleegkundige ga je werken op de intensieve zorg afdeling. Op de afdeling worden mensen verzorgd die bijvoorbeeld een hersenletsel hebben opgelopen na bijvoorbeeld een trauma, bloeding en of hartfalen. De bewonerscategorie bestaat o.a. uit zorg voor mensen met spieraandoening, palliatieve zorg en bewoners met minimale bewustzijn. Naast de reguliere voorkomende verpleegtechnische handelingen, draagt het team ook zorg voor bewoners welke afhankelijk zijn van beademing. Dit vertaalt zich in tracheastomale beademing, maskerbeademing en hoestmachine invasief. Tevens bieden wij samen met het CTB (centrum voor thuisbeademing) een opleiding aan om je te bekwamen in het verlenen van beademingsondersteuning en het omgaan met beademingsapparatuur. Dit leer je al in 6 weken! De ervaring die jij opdoet op deze afdeling zal je verrijken waardoor je een positieve bijdrage kunt leveren aan de zorg. Want daar gaat het uiteindelijk om.


Waar ga je werken?

Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost. De afdeling Zorgintensief is zeker geen standaard verpleegafdeling maar juist zeer interessant voor verzorgende/verpleegkundige. Er is tijd voor een lach, serieuze werkpraat maar vooral professioneel zicht op het werk. Bewoners worden doorverwezen vanuit het ziekenhuis, revalidatiecentrum of vanuit een ander verpleeghuis omdat zij bijvoorbeeld niet-aangeboren hersenletsel, een dwarslaesie of ALS hebben. Tevens verblijven er bewoners met een ELV-palliatief indicatie.  


Vereisten

Wie ben jij? 

Je bent een gemotiveerde verzorgende/verpleegkundige die zich inzet voor een optimale zorgverlening voor onze bewoners. Je beschikt over een portie geduld, empathie, inzet, professionaliteit en bent een echte teamspeler. Verder beschik je over:

 • Een diploma verzorgende IG of verpleegkundige (BIG-geregistreerd)
 • Je bent in bezit van de bekwaamheidsverklaring van het Centrum voor thuis Beademen Utrecht of bent bereid deze alsnog te halen.
 • Ervaring met hoog complexe zorg is mooi meegenomen.
 • Je kunt je uitstekend inleven in anderen en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.

Wat krijg je van ons?

We bieden jou een uitdagende positie, waarbij jij je inzet voor de zorg en het welzijn van onze bewoners die zorg en ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Nu word je verzorgende IG, maar over een jaar volg je misschien een opleiding bij de Cordaan Academie tot persoonlijk begeleider of verpleegkundige? En daarna? Dat bepaal je zelf. Je kunt alle kanten op.

Enthousiast? 

Kan jij niet wachten om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan direct online, stuur je cv en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Dorianne de Boer (06-11757180), zij is de teammanager van de afdeling en staat je graag te woord.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.