Omschrijving

Ben jij die verzorgende IG die graag 28-32 uur wil werken in Hof van Sloten, op een locatie waar excellente zorg geboden wordt tussen ziekenhuis en thuis in en waarbij alles is gericht op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 - 32 uur per week of in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 40 (min €2.695,- en max. €3.503,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.

Als verzorgende IG ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ.

Je zult werken op een afdeling met oncologische cliënten, deze afdeling is complex en dynamisch. Het is gezellig, er heerst een goede sfeer, er wordt veel samengewerkt in teamverband maar we vragen je ook autonoom te werken. Er is een nauwe samenwerking met Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis. Door deze efficiënte samenwerking hoeven patiënten minder lang in het ziekenhuis te verblijven: de opnameduur in het ziekenhuis is met gemiddeld 75 ligdagen verkort. Patiënten verblijven gedurende deze tijd dichtbij het ziekenhuis, in Hof van Sloten op de revalidatieafdeling, waardoor zij zowel tijdens als na de behandeling kunnen werken aan hun herstel en terugkeer naar huis.

Het succes van deze samenwerking zit in het laagdrempelige contact en de scholing tussen de (para)medisch specialisten van het AVL en Hof van Sloten. Daarnaast is er een dagelijkse shuttleservice tussen de twee instellingen waar de patiënt gebruik van kan maken om zo eenvoudig naar afspraken in het AVL te kunnen komen. De korte afstand tussen beide instellingen zorgt ervoor dat de vele afspraken in het ziekenhuis zo min mogelijk belastend zijn voor de patiënt en de patiënt zich volledig kan richten op het herstel. 

Vereisten

Wie ben je?
Een verzorgende IG die kennis van zorg en revalidatie kan combineren is zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent flexibel beschikbaar, zowel voor de dag-; avond- en nachtdiensten;
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Waar ga je werken?
Cordaan biedt momenteel op vier plekken in Amsterdam Geriatrische Revalidatiezorg, waarvan Hof van Sloten met 85 plekken de grootste is. Wij bieden hier een écht revalidatieklimaat. Dat betekent dat wij hier voornamelijk met de handen op de rug werken en cliënten zoveel mogelijk zélf laten doen. Niet voor niets zit het restaurant hier zover bij de kamers vandaan. In Hof van Sloten draait alles om uitdagen en werken aan je herstel. Heel anders dan in een ziekenhuis, waar je veel op bed ligt.

Hof van Sloten is een gerenoveerd grootschalige locatie, opgesplitst in 2 gedeelten: een woon- en zorgcentrum én een expertisecentrum geriatrische revalidatie. Hof van Sloten is gelegen in een rustige buurt in Nieuw-West tegenover het voormalig MC Slotervaart ziekenhuis. Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe (recruiter) via rabaidjoe@cordaan.nl of 06 39 77 61 84. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nelleke Joseph (manager) via 06-38313366.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature