Omschrijving

Heb jij een passie voor ouderen en gevoel voor psychiatrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Cordaan GGZ Meerzorg is een beschermde en begeleide woonvorm voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid, mét een somatische hulpvraag. Onze bewoners hebben graag de regie over hun eigen leven, maar hebben hier en daar onze steun en begeleiding wel nodig. Ben jij die Vigger met een flexibele geest, een flinke portie doortastendheid en versta je de kunst van het motiveren en activeren? Zoek je een uitdaging in de GGZ? Lees dan verder!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract van 24-32 uur per week (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Salaris conform cao GGZ FWG 40 (min €2.385,- en max. €3.306 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets.

Wat ga je doen?
Je werkt samen met de persoonlijk begeleider aan het uitvoeren van het zorgplan. Dit betekent dat jij als verzorgende ook de contacten onderhoud met het netwerk rondom de cliënt. Denk hierbij aan behandelaren (huisarts, ziekenhuis en GGZ-behandelaar). Dit alles voer je uit in samenwerking met de persoonlijk begeleider die de eindregie heeft. En natuurlijk met de rest van het multidisciplinaire team.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op minimaal MBO-niveau 3 (VIG), waarbij ervaring in de psychiatrie een pre is. Je bent bevoegd en bekwaam voor de VRH op dit niveau;
 • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid in wisseldiensten te werken, op dag-, avond en nachtdiensten (er zijn vaste nachtdiensten, maar kan toch voorkomen);
 • Daarnaast heb je affiniteit met somatische en psychiatrische problematiek en weet deze vanuit jouw kennis en ervaring te verbinden;
 • Je hebt zin in een nieuwe uitdaging!

Waar ga je werken?

Locatie De Boeg:  is een GGZ Meerzorg locatie voor bewoners met psychiatrische problematiek die 'meer zorg' nodig hebben. Veel van onze 37 bewoners hebben ouderdomskwalen en moeten geholpen worden met ADL en medische zorg. We werken daarom niet alleen met (persoonlijk) begeleiders, maar ook met verzorgenden, helpenden en gastheren/vrouwen. Samen vormen we een veelzijdig team dat onze cliënten met aandacht en toewijding begeleidt en verzorgt vanuit de Herstelvisie en Eigen Regie. Zo proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen, de mogelijkheden en de zelfstandigheid van onze cliënten.  De cliëntenkamers zijn ruime tweekamerapartementen. 

Locatie De Hofmeyrstraat:  is een plek waar mensen met een psychiatrische en somatische ondersteunings behoefte wonen. Er is een gezamenlijke huiskamer en de bewoners hebben ieder hun eigen studio. Er wonen 6 mensen per afdeling, waarbij er ook een buitenruimte is in de vorm van een tuin (bg) of een balkon.


Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.

Let op: de sluitingsdatum is 10 september 2023. 

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature