Verzorgende IG - GRZ

Omschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3) met een Geriatrische Revalidatie Zorg of Eerstelijnsverblijf specialisme of wil je je verder verdiepen hierin? Ben je gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wacht dan niet, wij verwelkomen je graag in onze Expertisecentra. 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Scholingsmogelijkheden.

Waar ga je werken?
Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op het uitdagen en op een zo goed mogelijk herstel van de cliënt. Er wordt hier een écht revalidatieklimaat aangeboden. Dat betekent dat wij hier voornamelijk met de handen op de rug werken en cliënten zoveel mogelijk zélf laten doen. Op de volgende GRZ locaties zijn verzorgende van harte welkom:

Hof van Sloten bevindt zich in Amsterdam West en is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. In het najaar van 2019 is het aantal bedden in Hof van Sloten uitgebreid met 25 plaatsen door de reeds in gebruik genomen F-vleugel. En het resultaat mag er zijn, brede gangen, strak gelegde vloeren, ruime en lichte eenpersoonskamers met eigen sanitair, moderne oefenruimtes en kantoren. Met de nieuwe F-vleugel voegen we echt iets toe aan de stad Amsterdam. Buiten is er zelfs een revalidatietuin aangelegd, waar met verschillende ondergronden de buitenwereld wordt nagebootst. In Hof van Sloten draait alles om het bespoedigen van de terugkeer naar huis. En we begeleiden de cliënt verder in de thuissituatie tot zijn revalidatiedoelen zijn bereikt.

Kom tot bloei
Wij bieden ambitieuze kandidaten een mooie gelegenheid om je verder te ontwikkelen. Een breed scala aan opleidingen en trainingen zoals het GRZ-leertraject. Een uitgelezen kans om je in negen maanden verder te ontwikkelen als verzorgende binnen de GRZ.
Er zijn uiteraard ook doorgroeimogelijkheden naar de functie van verpleegkundige en/of persoonlijk begeleider, je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je Verzorgende. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee.

Wat ga je doen?
Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilige terugkeer naar huis. Op de locaties vind je moderne afdelingen speciaal ingericht voor revalidatie na een ziekenhuisopname. Als verzorgende IG ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de cliënten. Je werkt vanuit een persoonsgerichte benadering, aangezien wij vinden dat iedere cliënt uniek is en iedere cliënt eigen behoeftes heeft. Naast de basiszorg die je uitvoert, creëer je samen met je collega’s een revalidatieklimaat. Hierin help je cliënten regie te voeren over hun eigen revalidatie. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden- en risicovolle handelingen passend bij je functie. Als verzorgende IG ben je voor de cliënt naast de behandelaren de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen.
Menig ziekenhuisbed in Amsterdam blijft te lang bezet doordat ouderen nergens heen kunnen. Tijdelijk verblijf is daarmee dé onmisbare verbinding in de keten van ouderenzorg. De GRZ is de connectie tussen ziekenhuis en thuis. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties.

Vereisten

Wie ben je?
Verzorgende IG die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

  • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt affiniteit met revalidatie en bent bereid het GRZ-leertraject te volgen (indien nodig);
  • Je hebt een positieve instelling en draagt bij aan een goede sfeer;
  • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem contact op met Nelleke Joseph-Kruyswijk via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature