Omschrijving

Voor de Geriatrische Revalidatie afdeling in De Die (Amsterdam Noord) zoeken wij verzorgende (niveau 3) en verpleegkundige (niveau 4/5) die wel van een uitdaging voor de cliënt houden. Tevens bieden we je een mooi GRZ-leertraject aan. Nieuwsgierig? Lees vooral mee.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (minimaal 24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, verzorgende IG in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben je?
Verzorgende IG die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en bent bereid het GRZ-leertraject te volgen (indien nodig);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om zo af en toe ook eens op een andere GRZ locatie werken.

Vereisten

Waar ga je werken?
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Amsterdam Noord. Binnen dit huis werken wij met verschillende aandachtsgebieden waaronder psychogeriatrie (PG), somatiek en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Er zijn 34 GRZ/ELV plaatsen op de 1e etage. Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als excellente zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Indien nodig (bij uitzondering) kan je ook ingezet worden voor andere GRZ locaties.

Wat ga je doen?
In De Die bieden wij Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) aan. Deze cliënten verblijven tijdelijk op deze afdeling en hebben als doel om, na een revalidatie traject, weer naar huis terug te keren. Als verzorgende IG in De Die ga jij werken op de revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team waarin (para)medici en verpleging samen rondom de cliënt werken. De ingerichte afdeling biedt een revalidatieklimaat om te oefenen en herstellen speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname. Alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Als verzorgende IG ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende IG ombineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ. Naast de GRZ heeft De Die ook de doelgroep ELV hoog-complex, deze doelgroep revalideert op een lager tempo. Wij verwachten na ongeveer zes maanden dat je bereid bent het GRZ-leertraject te gaan volgen indien je dit nog niet gedaan hebt. Tijdens dit traject leer je in negen maanden wat alle taken en vaardigheden van de Verzorgende IG voor de GRZ inhoudt.

  Enthousiast?
  Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Henny Otto (manager) via 06-53518451. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

  Sollicitatieprocedure
  Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature