Omschrijving

Voor de F-vleugel in Hof van Sloten (Geriatrische Revalidatie) zoeken wij verzorgende IG die wel van een uitdaging voor de cliënt houden! Tevens bieden we je een mooi GRZ-leertraject aan. Nieuwsgierig? Lees vooral mee.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (32 uur per week of in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, verzorgende IG in FWG 40 min. €2.068,- en max. €3.060,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Wie ben je?

Verzorgende IG die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG;
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en bent bereid het GRZ-leertraject te volgen (indien nodig);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om zo af en toe ook eens op een andere GRZ locatie werken;

Vereisten

Waar ga je werken?
Hof van Sloten bevindt zich in Amsterdam West en is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als excellente zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Indien nodig (bij uitzondering) kan je ook ingezet worden voor andere GRZ locaties.


Wat ga je doen?
Op Hof van Sloten bieden wij Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) aan. Deze cliënten verblijven tijdelijk op deze afdeling en hebben als doel om, na een revalidatie traject, weer naar huis terug te keren. Omdat er steeds meer vraag is naar Geriatrische Revalidatie Zorg is er een nieuw deel aangebouwd, de F-vleugel.
Als verzorgende IG of verpleegkundige in Hof van Sloten ga jij werken op de nieuwe revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team waarin (para)medici en verpleging samen rondom de cliënt werken. Een mooi ingerichte afdeling biedt een revalidatieklimaat om te oefenen en herstellen speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname. Alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Als verzorgende IG ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende IG combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ. Wij verwachten na ongeveer zes maanden dat je bereid bent het GRZ-leertraject te gaan volgen indien je dit nog niet gedaan hebt. Tijdens dit traject leer je in negen maanden wat alle taken en vaardigheden van de Verzorgende IG voor de GRZ inhoudt.


Jij & Cordaan

Scholingsmogelijkheden: Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je verzorgende IG. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! 


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Henny Otto (manager) via 06-53518451. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs geste
 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature