Omschrijving

Wil jij als gediplomeerd verzorgende IG ook deel uitmaken van ons Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ)? En wil je jouw reguliere taken van een verzorgende combineren met de taken die specifiek zijn voor de GRZ? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (24 - 32 uur per week of in overleg) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT, in FWG 40 min. €2.007-,- en max. €2.971,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Scholingsmogelijkheden.

Wie ben je?
Verzorgende die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

  • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt affiniteit met revalidatie en de ouderenzorg;
  • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Als verzorgende werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ. Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Op de afdeling is er plaats voor 24 cliënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid. In Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum en bevindt zich in Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG in In Het Zomerpark ga jij werken op de revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team van verpleging, verzorging en behandelaren. Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilig terugkeer naar huis binnen ons revalidatie klimaat. Mooi ingerichte afdelingen om te oefenen en herstellen speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname, alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Als Verzorgende IG ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met tbechger@cordaan.nl (teamcoördinator) via 06-38300532. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature