Omschrijving

"In de thuiszorg is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag." Ben jij verzorgende IG, flexibel inzetbaar (diensten en uren in overleg) en lijkt het je leuk om te werken in Huizen in een setting waar we zowel thuiszorg als verpleeghuiszorg leveren? Dan horen wij graag van je!


Wat krijg je van ons?

De functie van Verpleegkundige is een leuke, uitdagende en diverse functie binnen een kleurrijke organisatie!
Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (16 - 32 uur p.w.) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG40;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG in de thuiszorg bij Cordaan ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de thuiszorg aan zelfstandige bewoners in De marke – De Meenthoek en de naaste omgeving in Huizen. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden en medicijnen toedienen bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma Verzorgende IG;
 • Je bent 16 - 32 uur per week, flexibel, beschikbaar (diensten en werktijden in overleg);
 • Je hebt ervaring met ADL-ondersteuning en affiniteit met ouderen;
 • Je vindt het leuk om mee te denken aan en te participeren in veranderingen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij het team zorg in de wijk van De Marke – De Meenthoek, een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. De Marke - De Meenhtoek is een onderdeel van Cordaan. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  Aan deze bewoners en aan cliënten in de naaste omgeving leveren we thuiszorg Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. .

Het leuke aan het werken in een thuiszorgteam dat ondergebracht is bij een zorginstelling is dat je enerzijds zelfstandig werkt maar anderzijds ook het contact hebt met de medewerkers die de zorg leveren aan intramurale cliënten. Soms wordt er ook samengewerkt en uitgewisseld en dat maakt het werken bij de thuiszorg van De Marke – De Meenthoek afwisselend maar ook gewoon gezellig.

Momenteel oriënteert De Marke – De Meenthoek zich op mogelijkheden om ons aanbod in zorg uit te breiden naar volledig pakket thuis waarmee we denken nog meer aan te kunnen sluiten bij de wens van cliënten om zoveel mogelijk thuis te blijven wonen, ook als de zorgvraag toeneemt.

Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. We investeren veel in ontplooiing en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto; we laten medewerkers tot bloei komen.

Enthousiast?

Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij kan daar aan bijdragen! Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online! of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met met Lidy Onink, locatiemanager, lonink@cordaan.nl /  06 48430319 of Esther Elfering (Recruiter) via eelferig@coraan.nl / 0611714526.


Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature