Omschrijving

Voor ons domein Zorg in de Wijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers Verzorgende IG. Ben jij op zoek naar een baan als Verzorgende IG, of wil jij je heel graag ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Zorg in de Wijk zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe of ervaren Verzorgende IG’s; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan ons domein. Beschik jij over een relevant ziekenverzorgende, MDGO-VP Verzorgende IG diploma in de zorg en wil je jezelf graag extra ontwikkelen en opleiden? Bekijk dan onderstaande vacature!

Over Cordaan: 

Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders in Amsterdam. Jaarlijks stelt de divisie zorg in de wijk met 53 wijkteams 10.000 Amsterdammers in de gelegenheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Zorg in de wijk biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, ondersteunende begeleiding, nacht- en waakzorg. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Over de functie:

Als verzorgende IG in het domein Zorg in de Wijk bij Cordaan ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden, medicijnen toedienen en maaltijden klaarzetten bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging. Daarnaast verricht jij waar nodig ook enkele verpleegkundige handelingen.

Waar kom je te werken?

Als Verzorgende IG kom je te werken bij een van onze leuke teams in Amsterdam! Samen met jou kijken wij graag tijdens jouw sollicitatie naar een passend team bij jou in de buurt!

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract voor gemiddeld 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Wil je meer of minder uren werken? Neem ook dan gerust contact met ons op!
 • Salaris conform cao VVT in FWG 40 (min. €2.068,- en max. €3.060,- bruto per maand) o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en vooral persoonlijke coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma Ziekenverzorgende, MDGO-VP of Verzorgende IG;
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring met ADL-ondersteuning en affiniteit met ouderen;
 • Je spreekt en schrijft Nederlands op voldoende niveau;
 • Je beschikt over een fiets en weet je de weg te vinden in Amsterdam;
 • Je bent flexibel inzetbaar (in de ochtend, avond en het weekend);
 • Je bent enthousiast, mensgericht en vind het leuk om dat enthousiasme uit te stralen richting onze cliënten!

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de voortgang van jouw sollicitatie.

Heb je vragen over de functie; het team; het sollicitatiegesprek of de status van jouw sollicitatie? Ben je benieuwd waar jij komt te werken of wil je graag eerst een dagje meelopen met een van onze Verzorgenden? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter Zorg in de Wijk) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06 – 34455 809.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature