Verzorgende IG in een van onze huizen

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG in de ouderenzorg maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van onze verpleeghuizen en verzorgingshuizen. Je creëert samen met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij Cordaan streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als verzorgende IG draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.

Je geeft onze cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen en signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig. Daarnaast draag je je kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires bij Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent MBO gediplomeerd verzorgende IG
 • Je bent enthousiast, integer en hulpvaardig
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed stellen
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden 
 • Ervaring in de ouderenzorg is mooi meegenomen

Waar ga je werken?
Jouw werkplek is Amsterdam! Je start op een van de 23 locaties voor ouderenzorg van Cordaan. Binnen onze huizen werken wij met verschillende aandachtsgebieden waaronder psychogeriatrie (PG), somatiek, dementie, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en geriatrische revalidatie (GRZ).

We kijken samen met jou op welke locatie jij, met jouw unieke talenten en ervaring, voor onze cliënten gaat zorgen. Hoe ziet jouw woon-werk verkeer er uit? En in welk team voel jij je op je plaats?
Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad.
De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen en diverse doorgroeimogelijkheden aan, zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en
zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 – 32 uur per week) met uitzicht op verlenging
 • Salaris FWG 40 € 2760,17,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 7% van je bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Voeg bij je CV een kort en bondige motivatie toe. Graag zien we in je motivatie terug voor welke doelgroep jij graag zorgt en in welke regio (Noord, Oost, Centrum, Zuid, West) jij het liefst werkzaam bent. Daar proberen we zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Heb je een vraag over de vacature? Bel ons op 020-8860444 of stuur je vraag naar recruitment@cordaan.nl.