Verzorgende IG in opleiding tot verpleegkundige

Omschrijving

Maria werkt al een tijdje als verzorgende IG in de ouderenzorg en vindt dat het tijd is voor een volgende stap. Verpleegkundige of persoonlijk begeleider lijkt haar wel wat. Het aansturen, coördineren, persoonlijke plannen opstellen, contacten onderhouden met specialisten en verwanten: het biedt de nieuwe uitdaging in de zorg waar Maria naar zoekt. Wil jij je verder ontwikkelen en ben jij een gediplomeerd verzorgende IG? Wij bieden mogelijkheden bij verschillende zorg locaties.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden de mogelijkheid om een opleiding tot verpleegkundige te volgen in een leuk team met gemotiveerde collega’s. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen, daarnaast krijg je;

 • Een contract van minimaal 28-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
 • De mogelijkheid om te rouleren van specialisme en zorg locatie.

Waar kan je werken?
Op dit moment zoeken wij een verzorgende IG met hart voor de zorg op onderstaande kleinschalige woonlocaties in Amsterdam West.

De Boeg
Woonzorgcentrum De Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel. De Boeg heeft 36 bewoners verdeeld over drie verdiepingen waarbij er bewoners wonen met dementie en lichamelijke klachten.

Saskia van Uijlenburgkade
Op locatie Saskia van Uijlenburgkade wordt er liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van verschillende vormen van dementie verkeren. De bewoners wonen op 2 verschillende verdiepingen, verdeeld over 4 groepswoningen. Op elke groepswoning wonen er zes bewoners. Deze kleinschalige woonvorm staat vlakbij het Surinameplein. Het Vondelpark en het Hoofddorpplein bevinden zich op loopafstand; de buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent verzorgende IG niveau 3 met aanvullende opleiding tot PB-er of een ambitieuze VIG-er die verder wilt studeren en open staat om een opleiding te volgen tot verpleegkundige;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden zodat je op verschillende niveaus kunt communiceren;
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden, kan aansturen en motiveren;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app met Cristy van Heusden via 06-39189199

.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature