Verzorgende IG - Kastanjehof

Omschrijving

Heb jij een zorghart, een goede dosis humor en ga jij professioneel te werk? Voor de Kastanjehof in Amsterdam Oost zoeken wij een verzorgende IG die met een frisse blik ons team kan versterken.
 

Wat ga je doen?

Als zorgprofessional in De Kastanjehof maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van deze bijzondere locatie. Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij Cordaan streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Vanuit jouw functie draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires.

 

Waar ga je werken?

De Kastanjehof is een klein woonzorgcentrum in de Amsterdamse Oosterparkbuurt. De Kastanjehof is een uitzonderlijk huis om twee redenen: het heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De andere reden die de Kastanjehof uniek maakt, is dat er ook ouderen wonen met een verstandelijke beperking. Het maakt de Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Een werkplek waar nooit een dag hetzelfde zal zijn. Op de 1ste etage wonen 25 bewoners met een somatisch en/of psychogeriatrische indicatie.   

Vereisten

Wie ben je?

Je bent vriendelijk, hebt een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners, verder ben je: 

  • Gediplomeerd verzorgende IG;
  • Stressbestendig en neemt initiatief;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en ervaring met somatiek en/of psychogeriatrie;

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij: 

  • Een jaarcontract (28 tot 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;

Enthousiast?

Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tilja van der Haag (teammanager) via 06-18407729. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw CV en korte motivatie.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.