Verzorgende IG - Locatie Eben Haëzer - afdeling Somatiek

Omschrijving

Voor de afdeling somatiek van onze locatie Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG met hart voor de ouderenzorg. Tevens zoeken we een verzorgende IG i.v.m. zwangerschapsverlof. Lijkt het jou leuk om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!


Wat ga je doen?
Als verzorgende IG ben je gericht op de dagelijkse wensen, behoeften en de beleving van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een veilige en plezierige woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een belevingsgerichte benadering, waarbij je je ook inleeft in de familieleden, je collega’s en andere betrokkenen. Vanuit jouw functie draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires. 


Waar ga je werken?
Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. Er zijn ruime en moderne appartementen met een eigen badkamer met douchte en toilet. Er zijn woongroepen voor mensen met dementie, woongroepen voor mensen die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben en er is een afdeling waar mensen met niet aangeboren hersenletsel verblijven. Eben Haëzer biedt mogelijkheden voor tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld voor revalidatie na een ziekenhuis opname of beroerte. Ook is er een wijkkliniek, kortom een locatie die veel te bieden heeft.


Je gaat werken op de afdeling Somatiek maar kan indien nodig ook worden ingezet op de afdeling Zorgintensief. Op de afdeling Somatiek verblijven mensen met een hoog complexe zorgvraag al dan niet in combinatie met ondersteuning op cognitief gebied. Op de afdeling Zorgintensief worden mensen verzorgd die bijvoorbeeld een hersenletsel hebben opgelopen na een trauma, bloeding en/of hartfalen. Daarnaast zijn er cliënten met een dwarslaesie of ALS. De afdeling is gericht op het comfort voor de mensen die daar verblijven. Het is een zeer leerzame afdeling op het gebied van voorbehouden verpleegtechnische handelingen. De mensen die hier verblijven worden doorverwezen vanuit het ziekenhuis, revalidatiecentrum of vanuit een ander verpleeghuis. Eventuele beademingsondersteuning wordt begeleid door het Centrum voor Thuisbeademing (CTB) in Utrecht. Omdat je ook kan worden ingezet op de afdeling Zorgintensief is het een pre dat iedere medewerker de bekwaamheidsverklaring van het Centrum voor Thuisbeademing Utrecht heeft behaald of bereid is deze alsnog te behalen. Een gedelegeerde toetser neemt de toetsen op de afdeling af, je ontvangt na afloop een certificaat.

Vereisten

Wie ben jij?

• Je bent gediplomeerd verzorgende IG 
• Je bent stressbestendig en neemt initiatief
• Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
• Je hebt ervaring met somatiek

Daarnaast ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werk je graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:
• Een jaarcontract (24 – 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
• Salaris conform CAO in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
• Een goede pensioenregeling
• Eindejaarsuitkering van 7,4% van je bruto jaarsalaris
• Scholingsmogelijkheden
• Reiskostenvergoeding en fietsenplan 


Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emilie Engel (recruiter) 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dorianne de Boer (teammanager Somatiek) via 06-11757180.