Verzorgende IG - locatie Houthavens - Psychogeriatrie

Omschrijving

Ben jij de pionier die onze nieuwe kleinschalig-wonen-locatie helpt vorm te geven? In november 2019 openen de Houthavens: een moderne, duurzame werkplek waar jouw talenten worden gekoesterd. 

 

De werkplek 

In de Houthavens komen 48 ouderen met psychogeriatrische problematiek te wonen, verdeeld over 6 woongroepen. Het wordt een duurzaam, modern huis. Dit zal je vooral merken aan het scheiden van afval, het inkopen van eten en het gebruik van zorg-smartphones. Zorgmedewerkers zijn integraal verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de inwoners. Zo voer je als verzorgende IG behalve zorgtaken ook welzijnstaken uit. Je kookt bijvoorbeeld samen met bewoners een lekkere maaltijd of maakt een ommetje met hen.  

 

We beginnen in de derde week van november met een centrale scholing, waarbij iedereen een cursus krijgt in onderwerpen als duurzaamheid, teambuilding, PG en hygiëne. Ook wordt een enquête gehouden om de unieke talenten van jou en je collega's in kaart te brengen, zodat deze zo goed mogelijk tot hun recht komen. Zo maken we met zijn allen een goeie start.  

 

Wat krijg je van ons?  

  • De kans om een spiksplinternieuwe locatie te helpen vormgeven.   

  • Opleidingsmogelijkheden. Nu word je verzorgende IG, maar over een jaar volg je misschien een verpleegkunde opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.  

  • Een parttime contract (16-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband. 

  • Salaris conform CAO VVT, FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto o.b.v. 36 uur p.w. 

  • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris. 

  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan. 

Vereisten

Wie ben jij? 

  • Je bent gediplomeerd verzorgende IG. 

  • Een gecombineerd VIG/MMZ diploma is een pré.

  • Wij streven naar een team waarbinnen verbinding, veiligheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Jij staat dan ook open voor andere overtuigingen en gebruiken.   

  • Je denkt in mogelijkheden: als jij een probleem ziet zoek je naar oplossingen. 

 

Enthousiast? 

Solliciteer dan direct online of kom naar de eerstvolgende informatiebijeenkomst op dinsdag 10 september om 16.30 op het Havengebouw (de Ruyterkade 7). Om rekening te houden met jouw komst ontvangen we graag een aanmelding via ttiggelaar@cordaan.nl (Tobias Tiggelaar, recruiter). Bij dit mailadres kun je ook terecht met vragen over de sollicitatieprocedure. Vragen over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Leyla Vonk via 06 285 056 82.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.