Verzorgende IG nacht

Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG doe jij je vaste ronde over de afdeling van één van onze locaties waar cliënten wonen die zorg nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Ben jij een nachtdier, sta je graag klaar voor cliënten met een zorgbehoefte en wil je nachtdiensten draaien op een PG en/of Somatische afdeling. Dat kan op één van de mooie zorg locaties van Cordaan. Solliciteer direct!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 max. €2.971,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Een reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.


Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3);
 • Je bent uiteraard in de nachten beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen met psychogeriatrische (PG) en/of met somatische klachten; 
 • Je bent in staat opvolging te geven aan het zorgplan en je wil hierin meedenken;
 • Je gaat samen met jouw collega's voor kwaliteit van zorg en je wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Op onderstaande locaties kun je als verzorgende IG op een somatiek en/of een PG afdeling nachtdiensten draaien.

Oost

De Gooyer
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. De Gooyer zoekt per direct een verzorgende IG voor de nacht voor 24 uur per week.


Zuid
Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert waar aandacht is voor de Joodse identiteit. Ons gemotiveerde team geeft de bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners én voor een fijne werkplek. Voor deze locatie zoeken we een Verzorgende IG 'er die graag nacht- en avonddiensten wil draaien.

Huize Buitenveldert
Huize Buitenveldert is een mooi, modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een gastvrij en hecht team, waar  gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Om dit team te versterken, zoeken we een gediplomeerd Verzorgende IG'er voor de nachtdiensten voor 24 uur per week.


West
Ottho Heldringstraat

De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de clienten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Op kleinschalig wonen er per afdeling 18 cliënten verdeeld over 3 huisjes. De NAH afdeling is een afdeling met een relatief jonge doelgroep waarbij er sprake is van verschillende vormen van hersenschade. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde verzorgende die affiniteit heeft met de NAH doelgroep waarbij ook vaak psychiatrische problematiek een rol speelt. De-escalerend werken is een belangrijke term die veel voor komt op deze afdeling. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samen werken met verschillende disciplines en je sterk in je schoenen staat.Enthousiast?

En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Masih Wakil via 06-34165942
Oost: Emilie Engel via 06-18734007
Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature