Omschrijving

Werk jij liever terwijl de rest van Nederland slaapt? Kom dan werken als Verzorgende IG in De Marke De Meenthoek in Huizen voor de vaste nachtdienst. Wij zoeken per direct iemand voor 18-24 uur.

Wat krijg je van ons?

Wist jij dat wij al onze Verzorgende IG collega in FWG 40 betalen? Maar niet alleen dat! Als je bij ons op locatie komt werken is er aandacht voor gezondheid en vitaliteit, vinden wij collegialiteit belangrijk, ook als je in de nacht werkt! Kom jij, super gezond, elk dag op de fiets naar je werk? Wie weet wil je dan wel gebruik maken van ons fietsenplan! Hoeveel uur je gaat werken en of je voorkeur hebt voor dagen, over alles kunnen wij met elkaar in gesprek. Cordaan heeft daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaar salaris en vakantietoeslag van 8%. Als je bij ons op locatie komt werken is er elke dag soep bij de lunch! Mocht je een nieuwe collega aandragen ontvang je zelfs een bonus van €250.- netto boven op je salaris! en zeg nu zelf, in deze dure tijden kan iedereen wel iets extra’s gebruiken!

Vereisten

Waar ga je werken en wie ben jij?
De Marke De Meenthoek is een woon- en zorgcentrum van Cordaan. De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam. Het busstation zit naast onze locatie en kom je met de auto: parkeren is gratis!

Uiteraard ben jij als gediplomeerd Verzorgende IG bekend met de taken die horen bij je functie. Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locaties, ook in de nacht! Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt.

Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij, kan daar aan bijdrage!


Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink, locatiemanager, via lonink@cordaan.nl of 06 48430319.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature