Omschrijving

Ben jij een nachtdier en verzorgende IG? Beth Shalom zoekt een verzorgende IG die graag nachtdiensten werkt.

Wat krijg je van ons?

De functie van Verzorgende IG in de nacht is een leuke, uitdagende en diverse functie binnen een kleurrijke organisatie!

Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 40 (min €2.268,- en max. €3.159,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Wie ben je?
Verzorgende IG die kennis van Somatiek en PG kunnen combineren zijn zeer welkom! Ben jij iemand die van variatie houdt? De kwaliteit graag hoog wilt houden? Zelfstandig kan werken en cliënten in hun eigen kracht kan zetten? Dan zijn we op zoek naar jouw, verder ben je:

 • In bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt natuurlijk affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Beth Shalom
Warmte, veiligheid en geborgenheid is waar Beth Shalom voor staat. Dit proberen we samen met alle medewerkers met plezier vorm te geven. De joodse identiteit is goed zichtbaar bij ons op de locatie. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Gelukkig maar! Want die dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten! Beth Shalom heeft een koosjere keuken waarin elke dag verse maaltijden volgens de joodse voedingsvoorschriften worden bereid.
Bij Beth shalom zijn wij altijd opzoek naar medewerkers die het interessant vinden om de uitdaging aan te gaan. Samen te kijken naar wat er en anders en beter kan, als team, in de dagelijkse zorg maar ook persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom zetten we daar stevig op in.
Bij Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over 4 etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen de muren van het woonzorgcentrum is er een ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen over Beth Shalom kun je contact opnemen met Marion Hoitink (Locatiemanager Beth Shalom) via mhoitink@cordaan.nl.  Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Esther Elfering (recruiter) via eelfering@cordaan.nl of 06 11714526. Solliciteren kan tot 20 november 2022.
 
Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pd

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature