Verzorgende IG nacht - 16 - 32 uur

Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG of verpleegkundige doe jij je vaste ronde over de afdeling van één van onze locaties waar cliënten wonen die zorg nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Ben jij een nachtdier, sta je graag klaar voor cliënten met een zorgbehoefte en wil je nachtdiensten draaien op een PG en/of Somatische afdeling. Dat kan op één van de mooie zorg locaties van Cordaan. Solliciteer direct!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 16-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG: FWG 40 max. €2.870,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  Verpleegkundige: FWG 45 max. €3.153,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Een reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3);
 • Je bent in de nacht beschikbaar voor ongeveer 28 uur per week; deze uren kun je ook combineren met dag- of avonddiensten;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen met psychogeriatrische (PG) klachten en/of met somatische;
 • Je bent in staat opvolging te geven aan het zorgplan en je wil hierin meedenken;
 • Je gaat samen met jouw collega's voor kwaliteit van zorg en je wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Op onderstaande locaties kun je als verzorgende IG / Verpleegkundige op een Somatiek en / of een PG afdeling nachtdiensten draaien.

Oost

De Gooyer
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken! Je gaat werken op de afdeling psychogeriatrie en we zoeken een collega die graag 24 uur per week wilt werken per 1 april 2020.

Zuid

De Buitenhof
De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en liggen naast het Amstelpark. In de Buitenhof wonen mensen met lichamelijke en met psychogeriatrische klachten.

Wij zijn op zoek naar twee verzorgende IG voor twee PG afdelingen die beschikbaar zijn voor 24-32 uur per week voor in de nacht. Hierbij is het mogelijk de nachtdiensten te combineren met dag- en/of avonddiensten.
De afdeling bestaat uit een nieuw team en kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, gelijkwaardigheid en de fijne sfeer, waarin met plezier met elkaar gewerkt wordt. Je krijgt hier de kans verder te bouwen aan het nieuwe team, de PG zorg naar een hoger level te brengen en je door te ontwikkelen als zorgprofessional.

West

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar. Wij zoeken een college voor 24 tot 32 uur per week.

Het Spaarnhout
Het Spaarnhout is ons spiksplinternieuwe, kleinschalige woon-zorgvoorziening van Cordaan in de Houthavens van Amsterdam West. Wil je samen met ons pionieren en werken op een moderne, duurzame werkplek waar jouw talenten worden gekoesterd? We zoeken een verzorgende IG met affiniteit voor PG die samen met ons deze uitdaging wil aangaan.
In Het Spaarnhout komen 48 ouderen met psychogeriatrische problematiek te wonen. Zorgmedewerkers zijn integraal verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de inwoners. Zo voer je als verzorgende IG behalve zorgtaken ook welzijnstaken uit. Je kookt bijvoorbeeld samen met bewoners een lekkere maaltijd of maakt een ommetje met hen.

Nieuw Vredenburgh
Nieuw-Vredenburgh is een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer, waar welzijn en de individuele wensen van de cliënt centraal staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kan keuren, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een Verzorgende IG voor zowel de PG afdeling als de Somatiek afdeling.

Saskia van Uijlenburgkade
Op locatie Saskia van Uijlenburgkade wordt er liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van verschillende vormen van dementie verkeren. De bewoners wonen op 2 verschillende verdiepingen, verdeeld over 4 groepswoningen. Op elke groepswoning wonen er zes bewoners. Deze kleinschalige woonvorm staat vlakbij het Surinameplein. Het Vondelpark en het Hoofddorpplein bevinden zich op loopafstand; de buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG die beschikbaar is voor 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG in de ouderenzorg maak je het verschil in het dagelijks leven van onze bewoners. Jij zorgt dat onze bewoners zich thuis voelen en een prettige nachtrust hebben, maar toch voorzien zijn van de nodige zorg. Dit doe je onder andere door:

 • Professionele zorg te leveren op basis van het zorgplan, en tijdig veranderingen in de gezondheid te signaleren en hierop adequaat te reageren;
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen en verleent adl- zorg;
 • Je gaat hierbij interdisciplinair te werk en je zorgt dat je collega's van de dagdiensten goed geïnformeerd zijn;
 • Je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van het beleid en de zorg binnen de locatie;
 • Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving, waarbij je rekening houdt met individuele wensen van bewoners.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199
Oost: Emilie Engel via 06-18734007
Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature