Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG doe jij je vaste ronde over de afdeling van één van onze locaties waar cliënten wonen die zorg nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Ben jij een nachtdier, sta je graag klaar voor cliënten met een zorgbehoefte en wil je nachtdiensten draaien op een PG en/of Somatische afdeling. Dat kan op één van de mooie zorg locaties van Cordaan. Solliciteer direct!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 max. €2.971,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Een reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.


Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3);
 • Je bent uiteraard in de nachten beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen met psychogeriatrische (PG) en/of met somatische klachten; 
 • Je bent in staat opvolging te geven aan het zorgplan en je wil hierin meedenken;
 • Je gaat samen met jouw collega's voor kwaliteit van zorg en je wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Op onderstaande locaties kun je als verzorgende IG op een somatiek en/of een PG afdeling nachtdiensten draaien.

Noord


De Die

Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

West

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert waar aandacht is voor de Joodse identiteit. Ons gemotiveerde team geeft de bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners én voor een fijne werkplek. Voor deze locatie zoeken we een Verzorgende IG 'er die graag nacht- én avonddiensten wil draaien.

d'Oude Raai / Riekerhof
De afdelingen van woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof, maar gaan in januari 2021 weer terug naar d´Oude raai. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en als verzorgende IG zal je dus meeverhuizen naar deze locatie. Wil jij graag 28 tot 30 uur per week werken (nachtdiensten in combinatie met een aantal dagdiensten) en sta je open voor een uitdaging zoals een grote verhuizing? Schroom dan niet en reageer direct!Enthousiast?

En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:
Oost/Zuidoost: Emilie Engel via eengel@cordaan.nl of  06-18734007
Zuid: Esther Elfering via eelfering@cordaan.nl of 06-11714526
Noord/West: Masih Wakil via mwakil@cordaan.nl

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature