Verzorgende IG nacht

Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG doe jij je vaste ronde over de afdeling van één van onze locaties waar cliënten wonen die zorg nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Ben jij een nachtdier, sta je graag klaar voor cliënten met een zorgbehoefte en wil je nachtdiensten draaien op een PG en/of Somatische afdeling. Dat kan op één van de mooie zorg locaties van Cordaan. Solliciteer direct!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 max. €2.971,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Een reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.


Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3);
 • Je bent uiteraard in de nachten beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen met psychogeriatrische (PG) en/of met somatische klachten; 
 • Je bent in staat opvolging te geven aan het zorgplan en je wil hierin meedenken;
 • Je gaat samen met jouw collega's voor kwaliteit van zorg en je wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Op onderstaande locaties kun je als verzorgende IG op een somatiek en/of een PG afdeling nachtdiensten draaien.

West

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.


Nieuw Vredenburgh 

Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Oost

De Gooyer
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. De Gooyer zoekt per direct een verzorgende IG voor de nacht voor 24 uur per week.

Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert waar aandacht is voor de Joodse identiteit. Ons gemotiveerde team geeft de bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners én voor een fijne werkplek. Voor deze locatie zoeken we een Verzorgende IG 'er die graag nacht- én avonddiensten wil draaien.

Huize Buitenveldert
Huize Buitenveldert is een mooi, modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een gastvrij en hecht team, waar gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Om dit team te versterken, zoeken we een gediplomeerd Verzorgende IG'er voor de nachtdiensten voor 24 uur per week.

d'Oude Raai / Riekerhof
De afdelingen van woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof, maar gaan in januari 2021 weer terug naar d´Oude raai. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en als verzorgende IG zal je dus meeverhuizen naar deze locatie. Wil jij graag 28 tot 30 uur per week werken (nachtdiensten in combinatie met een aantal dagdiensten) en sta je open voor een uitdaging zoals een grote verhuizing? Schroom dan niet en reageer direct!

De Buitenhof

De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De zorglocatie is goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en ligt naast het Amstelpark.
Hierbij is het mogelijk de nachtdiensten te combineren met dag- en/of avonddiensten. De afdeling bestaat uit een nieuw team en kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, gelijkwaardigheid en de fijne sfeer, waarin met plezier met elkaar gewerkt wordt. Je krijgt hier de kans verder te bouwen aan het nieuwe team, de PG zorg naar een hoger level te brengen en je door te ontwikkelen als zorgprofessional.


Enthousiast?

En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:
Oost: Emilie Engel via eengel@cordaan.nl of  06-18734007
Zuid: Esther Elfering via eelfering@cordaan.nl 06-11714526

West: Masih Wakil via mwakil@cordaan.nl

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature