Omschrijving

Voor onze locatie Berkenstede in Diemen zijn wij op zoek naar een gediplomeerd Verzorgende IG voor de vaste nachtdienst. Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een groot complex huis met een diversiteit van zorg en hulpvragen. Berkenstede behoort ook bij een van de vier grote Cordaan locaties tot Leerhuis. Op deze locaties wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit. De Bomentoren is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Je komt te werken in een groot team met verschillende culturen, functies niveaus en leeftijden, kortom genoeg redenen om bij ons te solliciteren als verpleegkundige!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (32 uur in de week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 max. €2.971,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Een reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3);
 • Je bent uiteraard in de nachten beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen met somatische klachten; 
 • Je bent in staat opvolging te geven aan het zorgplan en je wil hierin meedenken;
 • Je gaat samen met jouw collega's voor kwaliteit van zorg en je wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

Vereisten

Waar ga je werken?
De afdeling de Bomentoren in Berkenstede is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Er wordt zorg verleend aan een grote groep bewoners met verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel 21 (bopz), verzorgingshuis bewoner (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De bewoners wonen in grote appartementen, geschikt voor min of meer zelfstandig wonen maar ook om zware zorg te verlenen. Momenteel is de afdeling in transitie, van zzp zonder behandeling naar met behandeling en wordt steeds meer vormgegeven op verpleeghuiszorg. Als verzorgende IG kom je te werken in een groot team +/-38 personen, verschillende culturen, functie niveaus, en leeftijden.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel als verpleegkundige/persoonlijk begeleider? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Jeroen Koning (teammanager Bomentoren) via 06-34455788.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature