Verzorgende IG nacht - locatie Buitenhof - PG

Omschrijving

Ben jij een nachtdier en heb je affiniteit met psychogeriatrische ouderen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

  

Wat krijg je van ons?  

  • Een jaarcontract voor 28 uur per week met zicht op een vast dienstverband. 

  • Salaris conform CAO VVT FWG 40 (min. €1.940, en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
  • Een eindejaarsuitkering van 7,4% van het jaarsalaris, een reiskostenvergoeding en fietsenplan. 

  

Waar ga je werken? 

Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. Het is een levendig, sfeervol zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. Op het Brugplein op de begane grond worden activiteiten georganiseerd voor bewoners van De Buitenhof waar ook buurtgenoten, familie en vrienden welkom zijn. 

Vereisten

Wie ben jij? 

  • Je bent gediplomeerd verzorgende IG. 

  • Jij bent zelfstandig en daadkrachtig: zonder begeleiding gaat je werk je prima af. 

  • Jouw hart ligt bij psychogeriatrische ouderen.

  

Wat ga je doen? 

Als verzorgende IG laat je het zorgproces van jouw bewoners goed verlopen. Veranderingen in hun gezondheid merk je op en je reageert er gepast op. Daarnaast zorg jij natuurlijk voor een fijne, positieve sfeer in huis en ga je interdisciplinair te werk. 

  

Interesse? 

Solliciteer dan snel online. Neem bij vragen over het sollicitatieproces contact op met Emma IJdo (recruiter) via 06 187 340 21. Als je meer informatie nodig hebt over de functie kun je contact opnemen met Cindy van Ballegoy (teammanager) via 06 113 64 741. 


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.