Verzorgende IG - Niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Omschrijving

Voor onze zorg locaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met hart voor de ouderenzorg. Cordaan biedt op drie locaties zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). NAH is letsel dat is ontstaan door een ongeluk, een val, een bloeding of hartfalen. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en lijkt het je leuk om te werken in de zorg voor Cordaan? Dan horen wij graag van je! De twee locaties waar je kan werken zijn: Ottho Heldringstraat en de Buitenhof.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.
 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG draag je bij aan de dagelijkse wensen en behoefte van de individuele client. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Daarnaast geef je werkbegeleiding aan leerlingen, stagiaires en zij-instromers van Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkunde (niveau 4/5) en bent BIG geregistreerd;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk;
 • Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden.

Waar ga je werken?
Op dit moment is er plek voor een verpleegkundige op de volgende locaties:

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de clienten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Op kleinschalig wonen er per afdeling 18 cliënten verdeeld over 3 huisjes. De NAH afdeling is een afdeling met een relatief jonge doelgroep waarbij er sprake is van verschillende vormen van hersenschade. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die affiniteit heeft met de NAH doelgroep waarbij ook vaak psychiatrische problematiek een rol speelt. De-escalerend werken is een belangrijke term die veel voor komt op deze afdeling. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samen werken met verschillende disciplines en je sterk in je schoenen staat.

De Buitenhof
De Buitenhof is een mooi en groot woon-, zorg- en dienstencentrum. De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. De afdeling en de kamers zijn ruim. Het is een sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! In De Buitenhof is een afdeling speciaal ingericht voor mensen met NAH. Deze afdeling heeft 12 appartementen, met twee gemeenschappelijke huiskamers. De meeste bewoners zijn relatief jong. Het multidisciplinaire team heeft ruime ervaring met de specifieke NAH-problematiek.


Enthousiast
?  

Solliciteer direct online! Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact op met jou. Heb je nog vragen? Neem contact op met:

- Trudy des Bouvrie (manager Ottho Helderingstraat) via 0630363915
- Stefan van Oostvoorn (manager De Buitenhof) via 0621627955

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature