Omschrijving

In januari 2021 is het zover, dan opent woonzorgcentrum d'Oude Raai opnieuw haar deuren! d'Oude Raai is volledig gestript en omgebouwd tot een modern verpleeghuis. Wil jij als verzorgende IG meehelpen aan het vormen van een nieuw team, onze bewoners vanaf het begin welkom heten en kijk je er naar uit om samen er iets moois van te maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je;

 • Een contract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971- bruto per maand;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben je?
Ben jij verzorgende IG en sta je graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en wil je graag werken op een spiksplinternieuwe gerenoveerde locatie? Dan ben je van harte welkom. Je kan zowel fulltime als parttime werken op onze somatische (2 etages) of psychogeriatrie (4 etages) afdelingen. Het is een prachtige kans om samen met je collega´s mee te bouwen aan een nieuw avontuur.

Verder ben je:

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Heb je affiniteit met de ouderenzorg en specifiek met somatiek of PG;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;

Ben jij als verzorgende IG per direct beschikbaar en sta je open voor een uitdaging zoals het met elkaar bouwen aan een nieuwe woonomgeving voor de bewoners? Reageer dan direct!

Er zijn ook volop opleidingsmogelijkheden. Nu ben je verzorgende IG, maar over een jaar volg je misschien een verpleegkundige opleiding? Of volg je een specialisatie Psychogeriatrie verzorgende IG opleiding? Samen kunnen we kijken naar jouw mogelijkheden om te groeien.

Vereisten

Waar ga je werken?
d'Oude Raai is in de jaren ´ 80 opgericht als verzorgingshuis voor ouderen in De Pijp, het staat in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. d’Oude Raai is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat naast het Okurahotel. Het ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. Na een grondige verbouwing is het woonzorgcentrum geschikt gemaakt voor zwaardere zorg aan ouderen die echt niet meer zelfstandig kunnen wonen. De toegankelijkheid van het gebouw is verbeterd en de appartementen zijn gepast gemaakt voor het leveren van intensieve zorg. Daarnaast vervuld d'Oude Raai een steeds belangrijkere rol in de wijk waarmee we de wijk tegemoet komen met tal van voorzieningen waarvan de buurtbewoners gebruik kunnen maken. In de nieuwe situatie zijn er 92 zorgappartementen, dit zijn voor het grootste deel studio´s. Op alle verdiepingen zijn straks ook gezamenlijke ruimtes voor de bewoners. Kortom een plek waar het aangenaam wonen én werken is!

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Conny Witteman (locatiemanager) via 06-48430156. Algemene vragen? Bel of app naar Esther Elfering 06-11714526. 


Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woonzorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen.

Nieuwsgierig? Je kunt altijd een paar uurtjes met ons meelopen om te kijken of er een klik is.


Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature