Verzorgende IG - Palliatief

Omschrijving

Werken in de palliatieve zorg lijkt heel zwaar en dat is het op sommige momenten ook zeker. Maar laten we vooral het leven vieren, voelen, proeven en de volmaaktheid daarvan omarmen. Sterven doen we tenslotte allemaal. Verpleeghuis De Die in Amsterdam Noord zoekt een verzorgende IG die optimale zorg kan leveren aan cliënten in hun laatste levensfase. Heb je affiniteit met deze specifieke zorg en wil je je verder verdiepen in de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied? Dan is doorgroeien ook zeker mogelijk.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG die rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent collegiaal naar je collega´s maar bent ook een fijne gesprekspartner voor palliatieve zorgvragers en familie. Je bent nieuwsgierig naar achtergronden en levenservaringen, fungeert als één vertrouwend en vast aanspreekpunt en behartigt de belangen van de cliënt. Verder ben je:

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt minstens één jaar ervaring in de palliatieve zorg of bent zeer gemotiveerd om hierin opgeleid te worden;
 • Je hebt uiteraard affiniteit met de doelgroep;
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden;

Het is wenselijk als je voor alle diensten inzetbaar bent, heb je toch het meeste affiniteit met avonden en/of nachten is dat geen probleem.

Vereisten

Waar ga je werken?
Verpleeghuis de Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. We zoeken een verzorgende IG voor onze somatische afdeling met een palliatieve zorgunit. Mensen op de palliatieve zorgunit komen vanuit thuis of ziekenhuis. Deze afdeling is speciaal ingericht en hier komen mensen van alle leeftijden die zich in de laatste levensfase bevinden. Je gaat samenwerken in een leuk en divers team van verschillende leeftijden. Dit maakt de afdeling een uitdagende en dynamische werkplek!

Wat ga je doen?
Voor de afdeling De Zwaan en Ibis in ons verpleeghuis in Amsterdam Noord zijn we op zoek naar een verzorgende IG met affiniteit voor de palliatieve zorg. Bij Cordaan streven wij ernaar om mensen zoveel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. In de laatste levensfase is er extra aandacht voor de individuele wensen van de cliënt en mantelzorgers. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de basiszorg voor cliënten en lever je een bijdrage aan hun zorgplan. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Als verzorgende IG begeleid jij de cliënt in de laatste levensfase van zijn of haar leven. Een bijzondere rol waarin niet het bestrijden een ziekte, maar het waarborgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit centraal staat.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Voor meer informatie over inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Karim Maris (teammanager) via 06-28356446. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature