Verzorgende IG - PG

Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners in een hecht team? Je creëert samen met je collega´s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. Je draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires, maar ook jij hebt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden! Wil jij je verder ontwikkelen en ben je een gediplomeerde verzorgende IG? Wij horen graag van je!


Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We bieden je leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je;

 • Een contract van minimaal 20-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971- bruto per maand
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk;
 • Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden.

Waar kan je werken?
Op dit moment zoeken wij een verzorgende IG met hart voor de zorg op onderstaande locaties:

Oost
De Gooyer
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje.

Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.

Huize Buitenveldert
Woonzorgcentrum Huize Buitenveldert is een mooi en modern woon- en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een gastvrij en leuk team dat gemotiveerd is onze bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Voor ons team zoeken wij een gediplomeerd Verzorgende IG voor 28 tot 32 uur per week. We zoeken jou als je flexibel bent en gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan.


West

Nieuw Vredenburgh
Nieuw Vredenburgh is een verpleeghuis in Amsterdam West/ de Baarsjes met een oud-Amsterdamse sfeer. Er worden veel activiteiten ondernomen en Nieuw Vredenburgh heeft in de wijk een inloop functie voor ouderen. Er wonen bewoners met somatische en psychogeriatrische klachten en in totaal zijn er 124 appartementen en verschillende aanleunwoningen.

Gerrie Knetemannlaan
Kleinschalig wonen locatie Gerrie Knetemannlaan ligt in Amsterdam Nieuw-West.  Gerrie Knetemannlaan is een moderne locatie waar er zorg op maat wordt geleverd aan 36 bewoners. Op twee huiskamers wonen bewoners met een verstandelijke beperking en dementie en op de overige huiskamers wonen bewoners met verschillende vormen van dementie.

Saskia van Uijlenburgkade
De Saskia van Uijlenburgkade biedt kleinschalige zorg in een huiselijke en herkenbare omgeving voor mensen met dementie. Er wordt liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van dementie verkeren.

Hof van Sloten
Hof van Sloten in Nieuw-West is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor cliënten met dementie, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase.

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus.


  Enthousiast?
  Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar  een van onze recruiters: 

  Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199
  Oost: Emilie Engel via 06-18734007
  Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature