Verzorgende IG - PG

Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners in een hecht team? Je creëert samen met je collega´s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. Je draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires, maar ook jij hebt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden! Wil jij je verder ontwikkelen en ben je een gediplomeerde verzorgende IG? Wij horen graag van je!


Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We bieden je leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je;

 • Een contract van minimaal 20-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, Verzorgende IG in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971- bruto per maand;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk;
 • Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden.

Waar kan je werken?
Op dit moment zoeken wij een verzorgende IG met hart voor de zorg op onderstaande locaties:

Noord

De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

Oost


De Gooyer
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje.

Eben Haëzer
Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost en is al meer dan 35 jaar een begrip. Het bestaat uit 123 appartement met eigen sanitair. Als gevolg van een interne verhuizing kunnen de bestaande WLZ-afdelingen uitbreiden. In november en december aanstaande zullen er 12 plekken somatiek en 12 plekken PG worden gerealiseerd op de 3e en 4e etage. Voor deze nieuwe afdelingen zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van de zorg en een zinvolle dag. Gastvrijheid staat in Eben Haëzer hoog in het vaandel. Wil jij meehelpen aan het vormen van een nieuw team, onze bewoners vanaf het begin welkom heten en kijk je er naar uit om samen er iets moois van te maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Nieuwsgierig? Je kunt altijd een paar uurtjes met ons meelopen om te kijken of er een klik is.
Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.

Huize Buitenveldert
Woonzorgcentrum Huize Buitenveldert is een mooi en modern woon- en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een gastvrij en leuk team dat gemotiveerd is onze bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Voor ons team zoeken wij een gediplomeerd Verzorgende IG voor 28 tot 32 uur per week. We zoeken jou als je flexibel bent en gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan.

De Buitenhof
De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De zorglocatie is goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en ligt naast het Amstelpark.
Wij zijn opzoek naar een VIG, voor dag-, avond- en nachtdiensten. De afdeling bestaat uit een nieuw team en kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, gelijkwaardigheid en de fijne sfeer, waarin met plezier met elkaar gewerkt wordt. Je krijgt hier de kans verder te bouwen aan het nieuwe team, de PG zorg naar een hoger level te brengen en je door te ontwikkelen als zorgprofessional.

West

Hof van Sloten
Hof van Sloten in Nieuw-West is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor cliënten met dementie, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase.

De Boeg
Woonzorgcentrum de Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus.

  Enthousiast?
  Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar  een van onze recruiters: 

  Noord/West: Masih Wakil via 06-34165942
  Oost: Emilie Engel via 06-18734007
  Zuid: Esther Elfering via 06-11714546

  Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature