Verzorgende IG - PG

Omschrijving

Heb jij een zorghart, een goede dosis humor en ga jij professioneel te werk? Voor onze Cordaan locaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met hart voor de ouderenzorg. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG die met een frisse blik ons team kan versterken? Wij horen graag van je!
 

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van onze mooie zorglocaties. Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij Cordaan streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Vanuit jouw functie draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires.

Waar kan je werken?

Op dit moment zoeken wij een verzorgende IG op onderstaande locaties:

 

Noord

De Banne

De Banne is een kleinschalig woonlocatie op loopafstand van metrostation Noord, gelegen naast het gelijknamige winkelcentrum. Er zijn vier verdiepingen met elk eigen woongroep. Er wonen mensen met lichamelijke en met psychogeriatrische klachten. Eén woongroep voor chronisch zieken met een intensieve zorgvraag en drie gesloten woongroepen voor mensen met dementie.

 

Oost
De Gooyer
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken! Je gaat werken op de afdeling psychogeriatrie en we zoeken collega's die alle diensten kunnen draaien (24 tot 28 uur per week).

 

De Kastanjehof

De Kastanjehof is een klein woonzorgcentrum in de Amsterdamse Oosterparkbuurt. De Kastanjehof is een uitzonderlijk huis om twee redenen: het heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De andere reden die de Kastanjehof uniek maakt, is dat er ook ouderen wonen met een verstandelijke beperking. Het maakt de Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Een werkplek waar nooit een dag hetzelfde zal zijn. Op de 1ste etage wonen 25 bewoners met een somatisch en/of psychogeriatrische indicatie.


Zuid

Beth Shalom

Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.

Op donderdag 16 januari 2020 organiseren we in Beth Shalom een Meet & Greet! Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom om een rondleiding te krijgen, in gesprek te gaan met de medewerkers en bij een wederzijdse klik zelfs al een contract te ondertekenen! Ook maak je kans op een gloednieuwe Cordaan fiets! Zien we je de 16e? Vergeet niet je cv mee te nemen. 


De Buitenhof
De Buitenhof is een mooi en groot woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuid tegenover het Amstelpark. Het is een sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. Daarnaast zijn wij een huis van de buurt en willen we de ouderen van Buitenveldert ook graag bij ons verwelkomen. De Buitenhof behaalde dit jaar de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan.

Buitenveldert

Woonzorgcentrum Buitenveldert is een nieuw, modern woon- en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Er werkt een leuk, gastvrij team dat gemotiveerd is onze bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Daarnaast is het een van Cordaan's leerhuizen; heb jij ambitie in de zorg? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

West

Nieuw Vredenburgh

Nieuw Vredenburgh een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer. Het staat in een levendige, kleurrijke, bruisende en multiculturele buurt in Amsterdam West / de Baarsjes waar veel activiteiten ondernomen worden. Nieuw Vredenburgh heeft in de wijk een inloop functie voor ouderen. Het zorgcentrum heeft in totaal 124 appartementen en verschillende aanleunwoningen. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde excellente zorg en dienstverlening aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid, gastvrije ambiance en welzijn voorop staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kleurt, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken. Op de afdeling Klavier zijn we op dit moment bezig om de transitie te maken van verzorgingshuiszorg naar verpleeghuiszorg. We willen niet alleen verplegen, maar we willen ook werken aan het welzijn van onze cliënten en hen de aandacht geven die zij verdienen.

 

Saskia van Uijlenburgkade

Op locatie Saskia van Uijlenburgkade wordt er liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van verschillende vormen van dementie verkeren. De bewoners wonen op 2 verschillende verdiepingen, verdeeld over 4 groepswoningen. Op elke groepswoning wonen er zes bewoners. Deze kleinschalige woonvorm staat vlakbij het Surinameplein. Het Vondelpark en het Hoofddorpplein bevinden zich op loopafstand; de buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

 

Hof van Sloten

In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase.In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.
 

Ottho Heldringstraat

De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.


De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus.   

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3)
 • Je bent stressbestendig en neemt initiatief
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt ervaring met psychogeriatrie

Daarnaast ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werk je graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners.

 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en
zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract  met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Een goede pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar  een van onze recruiters: 

Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199.

Oost: Emilie Engel via 06-18734007.

Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980.


Wil je eerst een kijkje nemen?
Op donderdag 16 januari 2020 organiseren we in Beth Shalom een Meet & Greet! Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom om een rondleiding te krijgen, in gesprek te gaan met de medewerkers en bij een wederzijdse klik zelfs al een contract te ondertekenen! Ook maak je kans op een gloednieuwe Cordaan fiets! Zien we je de 16e? Vergeet niet je cv mee te nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole van Tol via nvantol@cordaan.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature