Verzorgende IG PG De Marke De Meenthoek

Omschrijving

Voor onze locatie De Marke De Meenthoek in Huizen zoeken wij voor onze PG-afdeling een enthousiaste gediplomeerd verzorgende IG. Nieuwsgierig geworden? Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Wat krijg je van ons?
Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je Verzorgende IG en straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! Naast scholingsmogelijkheden bieden we je:

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, verzorgende IG in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.


Wie ben je?

Ben jij verzorgende IG en heb je kennis van psychogeriatrie? Dan ben je van harte welkom, verder ben je:

  • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Heb je affiniteit met de ouderenzorg en specifiek met PG;
  • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;

Vereisten

Waar ga je werken?
De Marke De Meenthoek is een woon- en zorgcentrum van Cordaan. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad en omgeving. Cordaan heeft een geschiedenis van meer dan 300 jaar en is ontstaan uit een fusie van de Verenigde Amstelhuizen en IJlanden. Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken. Dat doen we met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties.

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.


Wat ga je doen?

Als verzorgende IG in De Marke De Meenthoek maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van deze bijzondere locatie. Je creëert samen met je collega's (+/- 18 fte) een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. In jouw functie als verzorgende IG probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Je creëert een werkwijze die voorziet in zowel een huiselijke sfeer op afdeling als in een deskundige zorgverlening aan onze cliënten. We zijn bezig met het vormgeven van belevingsgerichte zorg en het beter in positie brengen van EVV-groepjes waarin medewerkers van alle niveaus participeren. Een interessante ontwikkeling waar jij deel van mag uitmaken!


Bij De Marke De Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Maar de strijd tegen het coronavirus heeft ook bij ons grote invloed gehad op het leven en werken. Hoeveel moeilijke momenten deze crisis ook met zich meebracht, er ontstonden aan de andere kant ook heel mooie initiatieven. Midden in de coronacrisis is het ons gelukt om naasten ondanks alle restricties de kans te geven even heel dicht bij elkaar te komen. Dit gebeurde in een aangepaste container, een bijzondere plek waar bewoners en familie elkaar konden ontmoeten. Benieuwd naar het krantenartikel? Klik op de link: Een warm weerzien in de container
Bij de Marke De Meenthoek spelen we altijd in op ontwikkelingen en probleemoplossend denken, het bezoekershuisje was hier een mooi voorbeeld van, we waren zelfs een van de eerste in het land!

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager PG) via 06-25688214. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.
 

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen.
 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature