Verzorgende IG - Psychogeriatrie in Amsterdam-West

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG bij de locatie van Saskia van Uijlenburgkade in Amsterdam-West ben je verantwoordelijk voor het totale zorgproces met onder andere als doel dat de cliënt de eigen regie en zelfbeschikking van het leven behoud of verkrijgt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en bent de spil in het zorgproces van de cliënt. Je bewaakt en evalueert de gezondheids- en welzijnssituatie van de cliënt voortdurend en kan hierop adequaat reageren. Daarnaast verleen je adl-zorg en verpleegtechnische handelingen. Je bent als Verzorgende IG de vaste contactpersoon en aanspreekpunt voor cliënt, naasten en alle betrokken disciplines.


Waar ga je werken?

De Saskia van Uijlenburgkade biedt kleinschalige zorg voor ouderen met dementie. Dit verpleeghuis staat vlakbij Surinameplein met het Vondelpark en het Hoofddorpplein op loopafstand. De buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Deze locatie heeft in totaal 24 eenpersoons kamers verdeeld over 4 woongroepen. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid en welzijn voorop staan. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Verzorgende IG met affiniteit met de doelgroep.


Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een opleiding als verzorgende IG. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden zodat je op verschillende niveaus kunt communiceren en vindt het leuk om in een multidisciplinair team te werken. Je bent sociaal, proactief, flexibel en neemt je verantwoordelijkheid. Je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken. Daarnaast ben je handig met de computer en vind je het leuk om het team te coachen, aan te sturen en te motiveren.
 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:


  • Een jaarcontract (16 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
  • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
  • Scholingsmogelijkheden, je ontwikkelt volgens je eigen wensen.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Sherill Boyd (teammanager) via 06-12772454.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.