Verzorgende IG - Somatiek

Omschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3), sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en wil je graag werken op een Somatiek afdeling binnen Cordaan? Op deze afdelingen verblijven cliënten met een somatisch ziektebeeld. Help jij mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

  • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
  • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
  • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Voor de Somatiek afdelingen op onderstaande locaties zoeken we nieuwe medewerkers (verzorgende IG):

Zuid

d'Oude Raai / Riekerhof
De afdelingen van woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof maar gaan in januari 2021 weer terug naar d´Oude raai. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. 'd Oure Raai wordt op dit moment gerenoveerd en als verzorgende IG zal je dus meeverhuizen naar deze locatie. Ben je per direct beschikbaar, wil je graag 24 tot 28 uur per week werken en sta je open voor een uitdaging zoals een grote verhuizing? Schroom dan niet en solliciteer direct!

Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert, waar aandacht is voor de Joodse identiteit. De bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en de medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag én voor een fijne werkplek. We zoeken jou als je de uitdaging met ons wil aangaan de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

De Buitenhof
De Buitenhof is een groot, modern en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam-Zuid, tegenover het Amstelpark. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van (openbaar) vervoer. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan!
We zijn per direct op zoek naar een leergierige verzorgende IG'er voor 28 - 32 uur per week (dag-, avond- en weekenddiensten). De Somatiek afdeling is een levende afdeling waar 'samen met en van elkaar leren' centraal staat.

Huize Buitenveldert
Huize Buitenveldert is een mooi, modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een gastvrij en hecht team dat gemotiveerd is de bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Voor dit team zoeken wij een Verzorgende IG 'er voor 28 tot 32 uur per week, die flexibel is en gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. 

West

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Masih Wakil via 06-34165942
Oost: Emilie Engel via 06-18734007
Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature