Verzorgende IG - Somatiek

Omschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3), sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en wil je graag werken op een Somatiek afdeling binnen Cordaan? Op deze afdelingen verblijven cliënten met een somatisch ziektebeeld. Help jij mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Voor de Somatiek afdelingen op onderstaande locaties zoeken we nieuwe medewerkers (verzorgende IG):

Oost

Eben Haëzer
Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost en is al meer dan 35 jaar een begrip. Het bestaat uit 123 appartement met eigen sanitair. Als gevolg van een interne verhuizing kunnen de bestaande WLZ-afdelingen uitbreiden. In november en december aanstaande zullen er 12 plekken somatiek en 12 plekken PG worden gerealiseerd op de 3e en 4e etage. Voor deze nieuwe afdelingen zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van de zorg en een zinvolle dag. Gastvrijheid staat in Eben Haëzer hoog in het vaandel. Wil jij meehelpen aan het vormen van een nieuw team, onze bewoners vanaf het begin welkom heten en kijk je er naar uit om samen er iets moois van te maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Nieuwsgierig? Je kunt altijd een paar uurtjes met ons meelopen om te kijken of er een klik is.

Berkenstede 
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. We zijn per direct op zoek naar zowel een tijdelijke als een vaste medewerker Verzorgende IG'er voor 24 tot 32 uur per week voor in de Bloementoren (alle diensten of voornamelijk de nachten). In de Bloementoren verlenen wij somatische verpleeghuiszorg met een multidisciplinair team. De eerste etage is voor ouderen die, om diverse redenen, tijdelijk niet in hun eigen huis kunnen verblijven (Eerstelijns Verblijf - ELV). De tweede en derde etage worden permanent bewoond.

Zuid

d'Oude Raai / Riekerhof
De afdelingen van woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof maar gaan in januari 2021 weer terug naar d´Oude raai. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en als verzorgende IG zal je dus meeverhuizen naar deze locatie. Ben je per direct beschikbaar, wil je graag 24 tot 28 uur per week werken en sta je open voor een uitdaging zoals een grote verhuizing? Schroom dan niet en reageer direct!

Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert, waar aandacht is voor de Joodse identiteit. De bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en de medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag én voor een fijne werkplek. We zoeken jou als je de uitdaging met ons wil aangaan de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

De Buitenhof
De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum en ligt tegenover het Amstelpark. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van (openbaar) vervoer. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan!
De Somatiek afdeling is een levende afdeling waar 'samen met en van elkaar leren' centraal staat. Ben jij een leergierige verzorgende IG'er en 28 - 32 uur per week beschikbaar (dag-, avond- en weekenddiensten)? Dan horen wij graag van jou!

Huize Buitenveldert
Huize Buitenveldert is een mooi, modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een gastvrij en hecht team dat gemotiveerd is de bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Voor dit team zoeken wij een Verzorgende IG 'er voor 28 tot 32 uur per week, die flexibel is en gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. 

West

De Boeg
Woonzorgcentrum de Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Masih Wakil via 06-34165942
Oost: Emilie Engel via 06-18734007
Zuid: Esther Elfering via 06-11714526

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature