Omschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3), sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en wil je graag werken op een Somatiek afdeling binnen Cordaan? Op deze afdelingen verblijven cliënten met een somatisch ziektebeeld. Help jij mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Voor de Somatiek afdelingen op onderstaande locaties zoeken we nieuwe medewerkers (verzorgende IG):

Oost

De Kastanjehof
De Kastanjehof is een klein woonzorgcentrum in de Amsterdamse Oosterparkbuurt. De Kastanjehof heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Een werkplek waar nooit een dag hetzelfde zal zijn. Op de 1ste etage wonen 25 bewoners met een somatisch en/of psychogeriatrische indicatie.

Berkenstede 
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. We zijn per direct op zoek naar zowel een tijdelijke als een vaste medewerker verzorgende IG'er voor 24 tot 32 uur per week voor in de Bloementoren (alle diensten of voornamelijk de nachten). In de Bloementoren verlenen wij somatische verpleeghuiszorg met een multidisciplinair team. De eerste etage is voor ouderen die, om diverse redenen, tijdelijk niet in hun eigen huis kunnen verblijven (Eerstelijns Verblijf - ELV). De tweede en derde etage worden permanent bewoond.

Zuid

d'Oude Raai / Riekerhof
De afdelingen van woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof maar gaan in januari 2021 weer terug naar d´Oude raai. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en als verzorgende IG zal je dus meeverhuizen naar deze locatie. Ben je per direct beschikbaar, wil je graag 24 tot 28 uur per week werken en sta je open voor een uitdaging zoals een grote verhuizing? Schroom dan niet en reageer direct!

Beth Shalom
Beth Shalom is een karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert, waar aandacht is voor de Joodse identiteit. De bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en de medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag én voor een fijne werkplek. We zoeken jou als je de uitdaging met ons wil aangaan de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.


Huize Buitenveldert
Huize Buitenveldert is een mooi, modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een gastvrij en hecht team dat gemotiveerd is de bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Voor dit team zoeken wij een Verzorgende IG 'er voor 28 tot 32 uur per week, die flexibel is en gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. 

West


Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de clienten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Op kleinschalig wonen er per afdeling 18 cliënten verdeeld over 3 huisjes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verzorgende die affiniteit heeft met somatiek. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samen werken met verschillende disciplines en je sterk in je schoenen staan.

De Boeg
Woonzorgcentrum de Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus.

Nieuw Vredenburgh

Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Masih Wakil via mwakil@cordaan.nl
Oost: Emilie Engel via eengel@cordaan.nl of 06-18734007
Zuid: Esther Elfering via eelfering@cordaan.nl of  06-11714526

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature