Verzorgende IG - vaste avonddienst - Berkenstede

Omschrijving

Ben jij een echt avondmens en blijf je vaak tot in de laatste uurtjes op? Kom dan werken als verzorgende IG voor onze locatie Berkenstede in Diemen voor de vaste avonddienst (32 uur per week).
 

Wat ga je doen?

Als verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de cliënten. Je werkt vanuit een persoonsgerichte benadering, aangezien wij vinden dat iedere cliënt uniek is en iedere cliënt eigen behoeftes heeft. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden- en risicovolle handelingen passend bij je functie. In het contact met het netwerk van de cliënten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen.
Er zijn doorgroeimogelijkheden naar de functie van Verpleegkundige en/of persoonlijk begeleider, je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je Verzorgende. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan!

 

Waar ga je werken?

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vindt u een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Je gaat werken op de afdeling ELV en Somatiek. De ELV cognitief betreft een nieuw geopende afdeling binnen Cordaan die kortdurende opnames voor mensen met een cognitief probleem biedt.

 

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) en bent in de avonden beschikbaar.
 • Klantgericht, bent zelfstandig en werkt graag in teamverband.
 • Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer.
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen.
 • Je bent deskundig en hebt inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen.
 • Jij levert een bijdrage aan het zorgdossier en zorgplan.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris en inschaling conform CAO VVT, FWG 40 min. €1.940, en max. €2.870,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je Cv en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Marjolijn van der Wal (teammanager) via 06-30330797.  Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.