Verzorgende IG / Verpleegkundige - Amsterdam West

Omschrijving

Voor onze zorg locaties in Amsterdam West zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met hart voor de ouderenzorg. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige en lijkt het je leuk om te werken in de zorg voor Cordaan? Dan horen wij graag van je! 

 

Wat ga je doen?

 • Je stelt zorgplannen op en signaleert veranderingen in gezondheid tijdig om hierop adequaat te reageren
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen en verleent adl- zorg
 • Je gaat hierbij interdisciplinair te werk
 • Je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van het beleid en de zorg binnen jouw locatie
 • Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving

 • Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners


Waar ga je werken? 

Woonzorgcentrum De Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.


Kleinschalig wonen locatie Gerrie Knetemannlaan ligt in Amsterdam Nieuw-West, dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. De locatie staat in goede verbinding met deze omgeving en met de familieleden van de bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van bewoners staan er hoog in het vaandel.


Nieuw Vredenburgh is een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer, waar welzijn en de individuele wensen van de cliënt centraal staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kleurt, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken.


Op locatie Saskia van Uijlenburgkade wordt er liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van verschillende vormen van dementie verkeren. De bewoners wonen op 2 verschillende verdiepingen, verdeeld over 4 groepswoningen. Op elke groepswoning wonen er zes bewoners. Deze kleinschalige woonvorm staat vlakbij het Surinameplein. Het Vondelpark en het Hoofddorpplein bevinden zich op loopafstand; de buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer.


Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van cliënten staan er hoog in het vaandel.


De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de clienten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.


In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.Vereisten

Wie ben jij? 

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkunde (niveau 4/5) en bent BIG geregistreerd.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van.
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan
 • Ontwikkelingsmogelijkheden


Enthousiast?  

Solliciteer direct online! We ontvangen graag je cv en motivatie. Vragen? Neem dan contact op via cvanheusden@cordaan.nl (Cristy van Heusden, recruiter). Heb je een voorkeur voor een bepaalde locatie, laat het mij weten. 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.