Verzorgende IG / Verpleegkundige – Beth Shalom

Omschrijving

Verzorgende IG/Verpleegkundige met ambitie en ontwikkelingswensen gezocht voor Beth Shalom


Voor onze locatie Beth Shalom in Buitenveldert zijn wij op zoek naar een kanjer van een verzorgende IG/verpleegkundige voor onze somatiek afdeling. We staan voor de uitdaging om deze afdeling om te vormen van verzorgingshuiszorg naar verpleeghuiszorg.


Wat ga je doen?
Dat je zorg gaat leveren aan een kwetsbare doelgroep weet je natuurlijk al. Jouw expertise als verzorgende IG/verpleegkundige ga je inzetten in de directe zorg, maar ook in de coördinatie van zorg op de afdeling. Je verricht de nodige verpleegtechnische handelingen en verzorgd ook de maaltijden. Daarnaast vind je het leuk een bijdrage te leveren aan je collega’s om beter te worden in ons mooie vak. Dit doe je door middel van een pro-actieve opstelling, door het nemen van initiatief om de zorg- en dienstverlening te verbeteren. Samen met de zorgvrager en familie werk je samen in het zorgproces om de kwaliteit van zorg zo goed als mogelijk af te stemmen. Je doet dit samen met een enthousiast en kundig multidisciplinair team. Als je wilt is geen dag hetzelfde en mag je ondernemend zijn en meebeslissen. Vanzelfsprekend gaan we je uitdagen om nog beter te worden in jouw vak en hebben we een groot scala aan opleidingsmogelijkheden via onze Cordaan Academie!


Waar ga je werken?
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.


Vereisten

Wie ben je?
Dat je trots op je vak bent en open staat om met en van elkaar te leren, verder ben je:

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkunde (niveau 4/5) en bent BIG geregistreerd.
 • Je bent in staat het zorgproces te regisseren.
 • Je durft initiatief te nemen en komt met verbetervoorstellen.
 • Je gaat samen met jouw collega’s voor kwaliteit van zorg.
 • Je draagt bij aan verbinding binnen een zorgteam door heldere communicatie, initiatief en samenwerking.
 • Kennis van de Joodse identiteit zou prettig zijn.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract.
 • Salaris conform CAO VVT
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 7,3 % van het bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan
 • Scholingsmogelijkheden

Enthousiast?
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden! Je kunt direct online solliciteren, mocht je wat meer willen weten over de vacature neem dan gerust contact op met René le Mair (Teammanager Beth Shalom) via 06-39005916.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.