Verzorgende IG / Verpleegkundige – De Marke De Meenthoek (Huizen)

Omschrijving

Voor onze locatie De Marke De Meenthoek in Huizen zijn wij voor diverse afdelingen (PG, Somatiek en Visio) op zoek naar enthousiaste collega's! Nieuwsgierig? Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional in De Marke De Meenthoek maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van deze bijzondere locatie. Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij Cordaan streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Vanuit jouw functie draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig en draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires.

 

 

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Vereisten

Wie ben je?
Verzorgende en verpleegkundige die kennis van PG en Somatiek hebben zijn zeer welkom bij De Marke De Meenthoek in Huizen.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4/5 en BIG-geregistreerd);
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (minimaal 24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform CAO VVT:
  Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8.4% van het bruto jaarinkomen
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager PG) via 06-27744614 of Erna Knecht (teammanager Somatiek) via 06-25688214.

 

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.