Omschrijving

Kan jij een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorg voor een van onze afdelingen (Somatiek en PG)? Kom dan werken als verzorgende IG of verpleegkundige in woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark, gelegen in Nieuw-Vennep.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT:
  Verzorgende IG FWG 40 min. €2.068-,- en max. €3.060,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  Verpleegkundige FWG 45 min. €2.492- en max. €3.362,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Wie ben je?
Verzorgende IG en/of verpleegkundige die kennis van somatiek en PG kunnen combineren zijn zeer welkom! Ben jij iemand die van variatie houdt? De kwaliteit graag hoog wilt houden? Zelfstandig kan werken en cliënten in hun eigen kracht kan zetten? Dan zijn we op zoek naar jouw, verder ben je:

 • In bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4);
 • Je hebt natuurlijk affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark gelegen in Nieuw-Vennep biedt allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven tot cliënten die op een gesloten psychogeriatrische afdeling wonen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.

Afdeling A1, A2 en A3 (Somatiek en open PG) en afdeling 4A en 4B (PG) zoekt een ervaren verzorgende IG en/of een ervaren verpleegkundige. Je gaat binnen deze teams met enthousiasme aan de slag. Je coördineert de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische handelingen uit. De complexiteit van zorg op deze afdelingen is toegenomen, dat maakt het heel divers. Het is dan ook een uitdagende werkplek om te werken en te leren. De teams werken nauw samen en je gaat met je collega's een actieve rol spelen in het ontwikkelen van kwaliteitsverbetering binnen de zorg. In overleg kan je 6 of 8 uurs diensten draaien.

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met elkaar.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Natasja Wakker (teamleider) via 06-18683970.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature