Verzorgende IG / Verpleegkundige - Psychiatrie

Omschrijving

Wil jij werken in een hecht team waar collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staat? In dit team werken we samen aan het specialiseren van zorg voor de doelgroep psychiatrie. Hierdoor zijn we aan het uitgroeien tot een gespecialiseerd team op gebied van lichamelijke klachten (somatiek) in combinatie met psychiatrie. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige en wil jij onderdeel zijn van dit hechte team bij Cordaan? Je kan je bij ons verder ontwikkelen in de zorg.

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen, daarnaast krijg je;

 • Een contract van minimaal 20-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG
  : FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand
 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Parkeermogelijkheden indien je verder dan 15 km van de locatie woont of langer dan 45 minuten met het openbaar vervoer reist. 

Vereisten

Wie ben jij? 

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkunde (niveau 4/5) en bent BIG geregistreerd;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk;
 • Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden.

Waar ga je werken?

De Die
Verpleeghuis de Die ligt in Amsterdam-Noord. De Die is in ontwikkeling met betrekking tot: gastvrijheid en heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum. Afdeling Merel in De Die is een afdeling voor cliënten vanaf een leeftijd van 50 jaar met een duale problematiek, psychiatrische en lichamelijke klachten. Het is een verpleeghuisafdeling met GGZ cliënten die echter door hun somatische problematiek niet in een GGZ zorg locatie kunnen wonen.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact op met jou. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Cristy van Heusden via 06-39189199. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature