Verzorgende IG / Verpleegkundige - Psychiatrie

Omschrijving

Wij op zoek naar nieuwe collega’s met hart voor de ouderenzorg. Cordaan biedt zorg aan mensen met psychiatrische problemen en diverse lichamelijke klachten. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige en lijkt het je leuk om te werken in de zorg voor Cordaan? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG of verpleegkundige draag je bij aan de dagelijkse wensen en behoefte van de individuele client. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Daarnaast geef je werkbegeleiding aan leerlingen, stagiaires en zij-instromers van Cordaan.

Waar ga je werken? 
Op dit moment is er plek voor een verzorgende of verpleegkundige op de volgende locaties:

De Die
Verpleeghuis de Die ligt in Amsterdam-Noord. De Die is in ontwikkeling met betrekking tot: gastvrijheid en heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum. Afdeling Merel in De Die is een afdeling voor cliënten vanaf een leeftijd van 50 jaar met een duale problematiek, psychiatrische en lichamelijke klachten. Het is een verpleeghuisafdeling met GGZ cliënten die echter door hun somatische problematiek niet in een GGZ locatie kunnen wonen.


Vereisten

Wie ben jij? 

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkunde (niveau 4/5) en bent BIG geregistreerd;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk;
 • Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Enthousiast?  

Solliciteer direct online! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact op met jou.
Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature