Verzorgende IG voor de nacht in Amsterdam West

Omschrijving

Ben jij een nachtdier? Bij twee locaties in West zoeken wij een verzorgende IG die graag de avond- en nachtdiensten werkt.  

  

Wat krijg je van ons?  

  • Flexibele werktijden. 

  • Een flexcontract voor 7 maanden. 

  • Een bruto salaris van minimaal €12,40 en maximaal €18,40 per uur (COA VVT FWG 40). 

  • Scholingsmogelijkheden in overleg (niet direct binnen het flexteam).  

  • Uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 7,4% van het jaarsalaris, een reiskostenvergoeding en fietsenplan. 

  

Waar ga je werken? 

Woonzorgcentrum de Boeg en kleinschalig wonen locatie Gerrie Knetemannlaan liggen in Amsterdam Nieuw-West, dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Beide locaties staan in goede verbinding met deze omgeving en met de familieleden van de bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van cliënten staan er hoog in het vaandel. 

Vereisten

Wie ben jij? 

  • Je bent gediplomeerd verzorgende IG. 

  • Jij bent zelfstandig en daadkrachtig: zonder begeleiding gaat je werk je prima af. 

  

Wat ga je doen? 

Als verzorgende IG laat je het zorgproces van jouw bewoners goed verlopen door hen te begeleiden bij dagelijkse activiteiten als wassen, aankleden en eten. Veranderingen in hun gezondheid merk je op en je reageert er gepast op. Daarnaast zorg jij natuurlijk voor een fijne, positieve sfeer in huis en ga je interdisciplinair te werk. 

  

Interesse? 

Solliciteer dan snel online. Als je meer informatie nodig hebt over de functie kun je contact opnemen met Trudy des Bouvrie (teammanager de Boeg) via 06 30 36 39 15. 


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.