Verzorgende IG - Wijkkliniek

Omschrijving

De vernieuwde Wijkkliniek in Eben Haëzer (Amsterdam Zuidoost) verwelkomt voor het eerst gediplomeerde viggers! Wil jij meewerken aan de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg? Kom dan als verzorgende IG werken bij Cordaan.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.
• We bieden je een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op verlenging;
• Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 40 min. €1.940-,- en max. €2.870,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
• Een goede pensioenregeling;
• Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
• Scholingsmogelijkheden;
• Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

De Wijkkliniek
In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Vanaf het moment van opname werk je intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van o.a. de geriater, verpleegkundig specialisten en paramedici. Naast de medische behandeling zijn het behoud van fysiek functioneren tijdens opname en een veilige terugkeer naar huis belangrijke aspecten waar je aan werkt. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg.

Nieuwsgierig?

Een informele kennismaking of een bezoek aan de Wijkkliniek behoort ook tot de mogelijkheden.

Vereisten

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG in de Wijkkliniek werk je samen met de verpleegkundigen. Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele patiënten. Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg. Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze patiënten. Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg en je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Als gediplomeerd verzorgende IG zal je alle diensten draaien (dus ook 's nachts).

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Frits Stricker (teammanager Wijkkliniek) via fstricker@cordaan.nl of Adeline Heijbrock (verpleegkundige) via aheijbrock@cordaan.nl. 
 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature